Geannuleerd | Jan Jaap van der Wal

Facebook
Deze voorstelling wordt geannuleerd. Ticketkopers worden gecontacteerd via mail. Er zijn nog tickets beschikbaar voor de voorstelling op 6 november in Capitole Gent. Klik hier voor meer informatie over de voorstelling in Gent. Ook zijn er nog tickets beschikbaar voor de show op 13 november in Stadsschouwburg Antwerpen. Klik hier voor meer informatie over de voorstelling in Antwerpen.

III-ième

Jan Jaap van der Wal ontdekte een tijdje geleden Vlaanderen en werd stapelverliefd. In zijn voorstelling ‘De Nieuwe Belg’ vertelde hij in geuren en kleuren over zijn crush op Vlaanderen. Hij leerde onze streekgerechten, gevarieerd landschap en al onze typische Vlaamse gewoontes kennen. Hij bekeek alles met een roze bril en kon er maar niet genoeg van krijgen.

In ‘Schoon’ transformeerde de initiële verliefdheid naar echte liefde. Hij hield zoveel van Vlaanderen dat hij besloot om naar Antwerpen te verhuizen. Hier ging hij zijn kind opvoeden, als een echte Vlaming.

In ‘III-ième’ ontdekken we de eerste barsten in zijn relatie met Vlaanderen. De relatie is nog steeds vurig, maar nu en dan duiken er kleine irritaties op. Hij aanvaardt ze wel, maar het is tijd om er eens over te praten.

Dit is het laatste luik in zijn trilogie. We waren getuige van zijn ontdekkingstocht doorheen Vlaanderen. Prille verliefdheid evolueerde naar intense liefde tot een zoektocht naar een passend evenwicht. Na een grondig gesprek in ‘III-ième’ komt alles terug in orde.

De voorstellingen ‘De Nieuwe Belg’ en ’Schoon’ zijn overigens volledig gratis en integraal te bekijken op LiveComedyTV.

Datum: 22 mei 2020 20:00 - 21:30
Locatie: Koninklijk Circus Brussel
Prijs: € 24 (incl fees)

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie