Live Comedy Podcast

De Live Comedy Podcast, voor ieder wat wils!

Klik op je favoriete show en ontdek alle afleveringen. Veel luisterplezier!

Als je geen enkele update wil missen, abonneer je dan helemaal gratis op je favoriete show(s).

 

Live Comedy Talkshow

Live Comedy Talkshow, voor wie graag op de hoogte is van het laatste comedynieuws.
In onze talkshow nodigen we telkens een centrale gast uit om het over comedynieuws te hebben, zijn er tickets te winnen voor de beste comedyshows, en geeft comedykenner Tom Bertels de ultieme must see-tip.

Ontdek alle afleveringen

 

De Niet Zo Serieuze Sprookjes

De Niet Zo Serieuze Sprookjes, voor wie graag een geïmproviseerd sprookje luistert voor het slapengaan.
Wereldkampioen improvisatie Jeron Dewulf verzint wekelijks voor een live publiek een niet zo serieus sprookje. Vijf minuutjes ontspanning om de nacht goed in te zetten.

Ontdek alle afleveringen

 

De Mens Achter De Lach

De Mens Achter De Lach, voor wie graag in een diepte-interview ontdekt wat een comedian drijft.
Peter Decroubele interviewt twee-wekelijks een comedian met een respectabele staat van dienst. Denk aan Youp van ‘t Hek, Urbanus, De Nieuwe Snaar, … Een openhartig gesprek, op een aangenaam rustig tempo.

Ontdek alle afleveringen

 


Humor in een podcast, daarvoor kan je vanaf nu bij Live Comedy terecht!

Met de Live Comedy Podcasts houdt Live Comedy opnieuw de vinger aan de pols in comedy- en podcastland. Gedurende het hele theaterseizoen verschijnt wekelijks een nieuwe aflevering online. Elke show is een ander format, maar één ding is zeker: allemaal zitten zo vol humor! In de originele Live Comedy Talkshow wordt een studiogast (of soms twee) geïnterviewd en werpen we een licht op het laatste comedynieuws. Kleppers die we al mochten ontvangen zijn: Xander De Rycke, Lieven Scheire, Els de Schepper, Raf Coppens, Henk Rijckaert, Jan Jaap van der Wal, Freddy de Vadder aka. Bart Vanneste (of was het omgekeerd?), Rob Vanoudenhoven, William Boeva, … Daarnaast zijn er ook De Niet Zo Serieuze Sprookjes (#DNZSS) waarin wereldkampioen improvisatie Jeron Dewulf samen met een gast sprookjes voor volwassenen improviseert. Telkens opgenomen voor een live publiek (in The Joker, in de Charlatan, …) en met maar één zekerheid: zelfs in een compleet gestoord verhaal, zit een moraal. Als het toch nog iets serieuzer mag, is er ook de laatste bijgekomen show De Mens Achter De Lach. Daarin gaat Peter Decroubele langs voor een diepte-interview bij een comedian met meer dan 20 jaar podiumervaring. Automatisch leidt hem dat tot kleppers zoals bijvoorbeeld Urbanus in de kick-off aflevering.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie