De Niet Zo Serieuze Sprookjes

De Niet Zo Serieuze Sprookjes on youtube

De Niet Zo Serieuze Sprookjes on spotify

De Niet Zo Serieuze Sprookjes on soundcloud

De Niet Zo Serieuze Sprookjes on itunes

Wereldkampioen (!) improvisatie Jeron Dewulf verzint ter plekke op vrijdag een niet zo serieus sprookje. Hij weet op voorhand nooit waarover hij het zal hebben, maar dat het vijf minuutjes pure ontspanning zal zijn om de nacht goed mee in te zetten, is zeker.

Beluister hieronder alle afleveringen!
Graag op de hoogte blijven wanneer er nieuwe afleveringen online staan? Abonneer je dan zeker gratis op deze show!

Aflevering 11: Een seniel mannetje met een geel hesje dat wel wou werken
Omdat de elfde aflevering van elke podcast toch een beetje speciaal is hebben we een hyper-kort sprookje voor jullie. Een seniel mannetje, een geel hesje, werklust, Thomas Smith en Jeron Dewulf. Ze leefden nog lang en een beetje ongelukkig. Veel luisterplezier!
Minivideo?

 

Aflevering 10: Een Syriëstrijder met een post-natale abortuswens
In aflevering 10 van de niet zo serieuze sprookjes is de opdracht vanuit het publiek wel heel specifiek. Jeron Dewulf en Pieter Verelst buigen zich over de postnatale abortuswens van een Syriëstrijder. Vijf kamelen met aids, en alle lampen in Syrië passeren de revue. Spannende tijden in sprookjesland! Slaapwel! Video? Plus: like ons nu trouwens ook op Facebook! 

 

Aflevering 9: Een Antwerpenaar die op reis ging om zichzelf te vinden
Voor aflevering 9 brengt Jeron Dewulf comedian nogmaals zijn “familielid” Thomas Smith mee en gaat het over een Antwerpenaar die op reis ging om zichzelf te vinden. Een bijna compleet surreëel uitgangspunt voor dit sprookje dus, dat net zoals de Antwerpenaars reis een hele reeks aan onverwachte wendingen neemt! Check ook zeker de video!

Aflevering 8: Een papegaai met een spraakgebrek
In aflevering 8 van De Niet Zo Serieuze Sprookjes vertellen Jeron Dewulf en David Vennix een erg prettig gestoord verhaal over een slissende papegaai. Met als deus ex machina een visser met een whiteboard aan boord en als kers op de taart een rijmende moraal. Slaapwel! Abonneren?. Bekijk zeker ook de video!

 

Aflevering 7: Een superheld met een assertiviteitsprobleem
Een superheld die Marc Peeters/Volty heet, met een teveel en tegelijkertijd tekort aan assertiviteit? Die kom je enkel tegen in het universum van De Niet Zo Serieuze Sprookjes! Aflevering 7 ondertussen, waarin host Jeron Dewulf wordt bijgestaan door zijn “beste vriend” Thomas Smith. Live opgenomen in The Joker. Opleverdatum pdf-handleiding: TBC. Bekijk ook de video!

 

Aflevering 6: Een sprekende hond die drugs wou snuiven
Spreekt er iemand honds? Weet jij wat honden eigenlijk écht doen als ze snuffelen? Pieter Verelst wist er alles over, in dit nieuw, niet zo serieuze sprookje. Inclusief een heuse hondenparade en een mooie moraal. Bekijk ook de video op ons Youtubekanaal LivecomedyTV!

 

Aflevering 5: Een hert dat gedagvaard werd door Disney
Nummer 5 al van onze Niet Zo Serieuze Sprookjes. Dit is de eerste van de afleveringen die we opnamen in The Joker te Antwerpen. Jeron wordt hier bijgestaan door creatief genie David Vennix. Er was eens… Een hert dat gedagvaard werd door Disney. En er was ook bewegend beeld! Kijk hier naar de memorabele mimiek van Jeron en David.

 

Aflevering 4: Een kosmonaut die altijd honger had
Luister in aflevering 4 van onze niet zo serieuze sprookjes hoe Jeron zijn beste West-Vlaams bovenhaalt. Bijgestaan door Rus van dienst, Stijn Van Autreve, live vanuit de Charlatan.

 

Aflevering 3: Radeloze Sandra
Er was eens een mijmerende, radeloze Sandra. Was ze nu consulente of consultant? Ontdek het in aflevering drie van De Niet Zo Serieuze Sprookjes. Live vanuit de Charlatan, geïmproviseerd door Jeron Dewulf en deze keer bijgestaan door Stijn Van Autreve.

 

Aflevering 2: De badeend die trilde en niet kon zwemmen
Wat gebeurt er als een badeend niet kan zwemmen? En wat gebeurt er als hij wel kan trillen? Ontdek het in aflevering 2 van De Niet Zo Serieuze Sprookjes met Jeron Dewulf.

 

Aflevering 1: De draak die de alimentatie niet kon betalen
Waarom zou een draak alimentatie moeten betalen? En waarom zou hij die niet kunnen betalen? Ontdek het in deze eerste aflevering van De Niet Zo Serieuze Sprookjes.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie