De Mens Achter de Lach

live comedy talkshow on youtube

live comedy talkshow on spotify

live comedy talkshow on soundcloud

live comedy talkshow on itunes

Tweewekelijks op maandag gaat journalist Peter Decroubele op bezoek bij de grootste namen uit de Vlaamse en Nederlandse comedywereld. Hij praat met hen over comedy -uiteraard-, maar ook over het leven, de moeilijkheden, de obstakels en de overwinningen. Met namen zoals Urbanus, Kommil Foo, Geert Hoste en Brigitte Kaandorp is de grote comedyfan hier dus zeker aan het goede adres!

Beluister hieronder alle afleveringen!
Graag op de hoogte blijven wanneer er nieuwe afleveringen online staan? Abonneer je dan zeker gratis op deze show!

Aflevering 2: Youp van’t Hek
Midden in zijn huidige tournee strikten we Youp van ‘t Hek voor een openhartig gesprek. 65 jaar van ‘t Hek dit theaterseizoen, dus meer dan genoeg moois om het over te hebben. Van de schoonheid achter het simpele tot zijn eerste zelf gekopieerde toegangskaartjes en alles daartussen en daarna. 

 

Aflevering 1: Urbanus
In deze eerste aflevering van onze gloednieuwe podcast De Mens Achter De Lach, gaat Peter in gesprek met Urbanus, de peetvader van de Vlaamse comedy. Van zijn eerste ‘schiefelgroepke’ tot zijn recentste show ‘Trecto Pnix’ en alles daar tussenin. Een bijzonder en openhartig gesprek.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie