Meneer Karton

meneer karton on spotify

meneer karton on soundcloud

meneer karton on itunes

In deze sprookjeswereld sluimert het avontuur elke dag om de hoek. Cabaretier Pieter Verelst, als Meneer Karton, daalt de berg af naar zijn oma, maar aankomen lijkt moeilijker dan verwacht. Elke aflevering wordt Pieter bijgestaan door een bekende acteur of comedian.

Beluister hieronder alle afleveringen!

Graag op de hoogte blijven wanneer er nieuwe afleveringen online staan? Abonneer je dan zeker gratis op deze show!

 

3 – Fantasipolo, fantastico (met Gunter Lamoot)
De fratsen van Meneer Karton brengen hem in de problemen bij Coenraad de politieluiaard. Om geen boete te betalen voor zijn roekeloos, baldadig, onstuimig, waaghalzig zeepkistrijgedrag, ondergaat Meneer Karton een ware marteling.

Gunter Lamoot is een legendarische comedian en bezieler van zijn alter ego ‘Véronique’, waarmee hij deelnam aan Comedy Casino. Net zoals Pieter Verelst is Gunter een komische absurdist met een vlaagje ironie. Een ideaal combo voor een hilarische aflevering!

 

2 – To be een oorworm, or not to be een oorworm (met Warre Borgmans)
Ludo de oorworm heeft maar één ambitie in het leven. Maar om die ambitie waar te maken, ontbreekt hij een wel erg cruciaal onderdeel.

Warre Borgmans is dé koning van het hoorspel en een vaste waarde bij Het Geluidshuis. Voor televisie zette hij legendarische rollen neer als CEO in ‘Winkracht 10’, de chef in ‘Het Eiland’, en een van de broeders Grimm in ‘Kulderzipken’.

 

1 – De Diva van de Kartonberg (met Brigitte Kaandorp)
Wanneer Francisca de operazeekoe een vioolsnaar in haar keelgat krijgt, krijst ze met haar valse stemgeluid de hele Kartonberg bijeen.

Brigitte Kaandorp, de levende cabaretlegende en bekend van de wereldhit ‘Ik heb een heel zwaar leven’, won in 1983 het grootste cabaretfestival van Nederland: Cameretten. 33 jaar later volgde Pieter Verelst haar voorbeeld. Nu samen vereeuwigd in deze podcast.

 

Trailer
Benieuwd?

 

 

Tekst en concept: Pieter Verelst
Meneer Karton en V.O.: Pieter Verelst
Met dank aan: Dries De Vis
Artwork: Tim Gijbels

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie