Live Comedy Talkshow

live comedy talkshow on youtube

live comedy talkshow on spotify

live comedy talkshow on soundcloud

live comedy talkshow on itunes

Tweewekelijks op maandag nodigen we een comedian uit in onze studio. Om te achterhalen waar hij mee bezig is, wat de toekomst brengt en wat de laatste comedynieuwtjes zijn. We interviewen ook internationale comedians, krijgen tips van comedykenner Tom Bertels over wie we absoluut in de gaten moeten houden, én geven tickets weg voor de beste comedyshows. Zeker de moeite om te luisteren dus!
Elisabeth Peeters is de host van dienst, bijgestaan door Bo Cherlet.

Beluister hieronder alle afleveringen!
Graag op de hoogte blijven wanneer er nieuwe afleveringen online staan? Abonneer je dan zeker gratis op deze show!

 

Aflevering 4: Raf Walschaerts en Jacques Vermeire
Raf Walschaerts kwam langs in onze studio om het te hebben over zijn soloshow ‘Biecht’, de toekomstplannen van Kommil Foo en de regie van het cabaretduo Grof Geschud. We konden Jacques Vermeire strikken voor een interview en er vallen gratis tickets te winnen voor Stijn Meuris. Tom komt opnieuw iemand tippen, speciaal voor onze jongere luisteraars.

 

Aflevering 3: Bart Vanneste, Sergej Lopouchanski en Urbanus
In deze derde aflevering praten we met Bart Vanneste, aka Freddy De Vadder, en met ‘Ladies Night’-ster Sergej Lopouchanski. We interviewen Urbanus en geven tickets weg voor het optreden van Hari Kondabolu in Antwerpen. Tom Bertels komt weer langs met een nieuwe comedytip, en deze week is dat Eva Crutzen.

 

Aflevering 2: Rob Vanoudenhoven, William Boeva en Lebbis
In de tweede aflevering van deze talkshow komt allesdurver Rob Vanoudenhoven vertellen over zijn nieuwe show ‘Het XIIIe Werk’. Ook William Boeva kwam er onverwacht bij zitten in onze studio én we kregen Lebbis te pakken voor een interview. Daarnaast vallen er tickets te winnen voor Urbanus in Gent, en dankzij ‘De Tip van Tom’ komen we meer te weten over Dries Heyneman.

 

Aflevering 1: Xander de Rycke en Daniel Sloss
In deze eerste aflevering hebben we het met Xander De Rycke over zijn derde ‘Houdt Het Voor Bekeken‘ tour, vinyl en Bert Kreischer. Ook interviewen we de Schotse komiek Daniel Sloss en vallen er gratis tickets te winnen voor de show van Jimmy Carr in Antwerpen. Daarnaast vertelt comedykenner Tom Bertels waarom jong talent Lander Severins wel eens the next big thing kan worden.

 

Deze podcast bevat muziek en geluidseffecten van FreeSound.org, in deze volgorde:
– A Silly Vocal tune (https://freesound.org/people/blimp66/sounds/88155/)
– News Report Music (https://freesound.org/people/ehohnke/sounds/376306/)
– Intro Brass via Klankbeeld (https://freesound.org/people/klankbeeld/sounds/254644/)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie