Live Comedy Talkshow

live comedy talkshow on youtube

live comedy talkshow on spotify

live comedy talkshow on soundcloud

live comedy talkshow on itunes

Tweewekelijks op maandag nodigen we een comedian uit in onze studio. Om te achterhalen waar hij mee bezig is, wat de toekomst brengt en wat de laatste comedynieuwtjes zijn. We interviewen ook internationale comedians, krijgen tips van comedykenner Tom Bertels over wie we absoluut in de gaten moeten houden, én geven tickets weg voor de beste comedyshows. Zeker de moeite om te luisteren dus!
Elisabeth Peeters is de host van dienst, bijgestaan door Bo Cherlet.

Beluister hieronder alle afleveringen!
Graag op de hoogte blijven wanneer er nieuwe afleveringen online staan? Abonneer je dan zeker gratis op deze show!

Aflevering 15: De grote compilatie
De grote compilatie! Featuring: Xander de Rycke – Rob Vanoudenhoven – William Boeva – Bart Vanneste – Sergej Loupochanski – Raf Walschaerts – Jan Jaap van der Wal – Henk Rijckaert – Jeron Dewulf – Raf Coppens – Els de Schepper – Lieven Scheire – Steven Mahieu – Peter Decroubele – Lieven Gheysen – Pieter Verelst – Stefaan De Winter – Sven de Leijer – Otto-Jan Ham – Wouter Deprez – Tim Goditiabois – Thomas Smith – Elisabeth Peeters – Bo Cherlet – Jacques Vermeire – Jimeoin – Paulien Cornelisse – Urbanus – Pepijn Mesure

 

Aflevering 14: Wouter Deprez, Thomas Smith & Tim Goditiabois
Voor onze seizoensfinale is de grote Thomas Smith er voor een keer geraakt, en wordt hij geflankeerd door de regisseur van zijn laatste twee shows, Tim Goditiabois. Aan onuitspreekbare achternamen alvast geen gebrek. Omdat meer altijd beter is hadden we Wouter Deprez ook uitgenodigd, en dat was hij bijna vergeten. Geen tip van Tom, maar een tip van Tim, een tip van Thomas en een tip van Deprez. En voor die laatste kan je ook tickets winnen! Hoera voor deze aflevering met extra cava!

 

Aflevering 13: Otto-Jan Ham
Dromer en carrièreswitcher met een voorliefde voor de eventualiteit van falen. Ontmoet Otto-Jan, de vlotste radiostem die nu ook alle theaters aandoet met zijn solo-show. Host Elisabeth trekt alle registers open, maar gelukkig bleven ze even goede vrienden. Tom tipt alweer een grote naam, en tickets kan je winnen voor Kevin Bridges.

 

Aflevering 12: Sven De Leijer
De bekendste publieksopwarmer van Vlaanderen nam plaats achter onze microfoon voor de 12e aflevering van onze talkshow. Sven de Leijer maakt ons warm voor de laatste voorstellingen van “Content” en hij lost al wat info over zijn nieuwe zondagavondquiz “Donderen in Keulen”. Dat alles en nog veel meer in zijn typisch ‘contente’ stijl. Ook Tom heeft een heleboel tips, met een oranje randje. Nood aan een hoop vrolijkheid om de monday blues weg te jagen? Dit uurtje podcast is alles wat je nodig hebt!

 

Aflevering 11: Stefaan De Winter

In deze aflevering met enkele primeurs (!) vragen we het gezicht van Die Verdammte Spielerei en talloze andere project naar zijn politieke ambities, zijn verleden en zijn toekomst. Verder een goeie portie comedynieuws, er vallen kaarten te winnen voor Otto Jan Hams show ‘Even Goede Vrienden’ en er is een gloednieuwe tip van Tom. Of van Peppie? Veel luisterplezier!

 

Aflevering 10: Gili en Pieter Verelst
Jubileumaflevering! 10 stuks! En wat voor eentje. Meester mentalist Gili aka Lieven leert ons the ins en outs van zijn Franse avontuur in Parijs. Pieter Verelst is ons jong cabaretveulen, die zich vol bewondering ontpopt tot interviewer. We interviewden ook Jimeoin backstage en de Tip van Tom is een internationale klepper van formaat. Tickets win je voor Arjen Lubach!

 

Aflevering 9: Steven Mahieu, Jeroen Leenders en Peter Decroubele
Beter dan mediteren: aflevering 9 van onze talkshow! Met als centrale gast Steven Mahieu: over zijn leven(sfilosofie) als stand-up comedian/nieuwe man en hoe het allemaal begon met een D-cursus comedy. Peter Decroubele kwam langs om het over ons volgende nieuwe podcastproject te hebben: De Mens Achter De Lach. En we probéérden Jeroen Leenders’ genialiteit te vatten in een exclusief stukje uit zijn show laatst in Arenberg. Grote afwezige? Thomas Smith. Hoe we dat precies allemaal in een grappig en coherent geheel kregen? Gewoon luisteren!

 

Aflevering 8: Scheire en De Schepper
Het stond in de sterren geschreven, het zat in onze genen. Als we de ene inviteerden, moesten we de ander erbij nemen. Els kwam vertellen over haar nieuwe show waarin ze besloten heeft er geen eind aan te maken. Lieven kwam ons uitleggen hoe ze tegenwoordig stukje bij beetje mensen maken. Enorm leerrijk, geweldig grappig, eigenlijk een programma op zich: Scheire en De Schepper!

 

Aflevering 7: Raf Coppens en Eva Crutzen
Een nieuwe maandag, een nieuwe Live Comedy Talkshow. Deze keer met de grote Raf Coppens die komt vertellen over ‘De Grote Raf Coppens Show’, onder andere te zien op 31 januari in het Zuiderpershuis in Antwerpen. We krijgen Eva Crutzen even te pakken voor een interview, en er vallen tickets te winnen voor Lieven Scheire. De tip van Tom is Otis Lee Crenshaw. Of was het Rich Hall?

 

Aflevering 6: Henk Rijckaert, Jeron Dewulf en Paulien Cornelisse
In deze eerste aflevering van het nieuwe jaar komt ‘maker’ Henk Rijckaert over de vloer om te vertellen over zijn allernieuwste show. Ook improvisatietalent Jeron Dewulf is erbij om een niet zo serieus nieuwtje te vertellen. We kregen de kans om de Nederlandse Paulien Cornelisse te interviewen en Tom komt vertellen waarom je de show van comedian Jimeoin zeker niet mag missen. En als laat nieuwjaarscadeau geven we tickets weg voor de show van Eva Crutzen.

 

Aflevering 5: Jan Jaap van der Wal
Jan Jaap van der Wal kwam tussen twee opnames van De Ideale Wereld door, even vertellen hoe het daarmee zit, als nieuwe presentator. Verder vallen er tickets te winnen voor Wanda Sykes, en geeft meester Tom een geschiedenisles in eindejaarsconferences.

 

Aflevering 4: Raf Walschaerts en Jacques Vermeire
Raf Walschaerts kwam langs in onze studio om het te hebben over zijn soloshow ‘Biecht’, de toekomstplannen van Kommil Foo en de regie van het cabaretduo Grof Geschud. We konden Jacques Vermeire strikken voor een interview en er vallen gratis tickets te winnen voor Stijn Meuris. Tom komt opnieuw iemand tippen, speciaal voor onze jongere luisteraars.

 

Aflevering 3: Bart Vanneste, Sergej Lopouchanski en Urbanus
In deze derde aflevering praten we met Bart Vanneste, aka Freddy De Vadder, en met ‘Ladies Night’-ster Sergej Lopouchanski. We interviewen Urbanus en geven tickets weg voor het optreden van Hari Kondabolu in Antwerpen. Tom Bertels komt weer langs met een nieuwe comedytip, en deze week is dat Eva Crutzen.

 

Aflevering 2: Rob Vanoudenhoven, William Boeva en Lebbis
In de tweede aflevering van deze talkshow komt allesdurver Rob Vanoudenhoven vertellen over zijn nieuwe show ‘Het XIIIe Werk’. Ook William Boeva kwam er onverwacht bij zitten in onze studio én we kregen Lebbis te pakken voor een interview. Daarnaast vallen er tickets te winnen voor Urbanus in Gent, en dankzij ‘De Tip van Tom’ komen we meer te weten over Dries Heyneman.

 

Aflevering 1: Xander de Rycke en Daniel Sloss
In deze eerste aflevering hebben we het met Xander De Rycke over zijn derde ‘Houdt Het Voor Bekeken‘ tour, vinyl en Bert Kreischer. Ook interviewen we de Schotse komiek Daniel Sloss en vallen er gratis tickets te winnen voor de show van Jimmy Carr in Antwerpen. Daarnaast vertelt comedykenner Tom Bertels waarom jong talent Lander Severins wel eens the next big thing kan worden.

 

Deze podcast bevat muziek en geluidseffecten van FreeSound.org, in deze volgorde:
– A Silly Vocal tune (https://freesound.org/people/blimp66/sounds/88155/)
– News Report Music (https://freesound.org/people/ehohnke/sounds/376306/)
– Intro Brass via Klankbeeld (https://freesound.org/people/klankbeeld/sounds/254644/)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie