Jan Jaap van der Wal

Facebook laatste tickets
Vanwege de verstrengde coronamaatregelen (max. 200 bezoekers) wordt de voorstelling van 20 februari 2022 verplaatst naar 16 juni 2022. Tickets blijven geldig. Meer informatie volgt via Tele Ticket Service (de oorspronkelijke datum voor deze voorstelling was 17 juni 2020).

III-ième

Jan Jaap van der Wal ontdekte een tijdje geleden Vlaanderen en werd stapelverliefd. In zijn voorstelling ‘De Nieuwe Belg’ vertelde hij in geuren en kleuren over zijn crush op Vlaanderen. Hij leerde onze streekgerechten, gevarieerd landschap en al onze typische Vlaamse gewoontes kennen. Hij bekeek alles met een roze bril en kon er maar niet genoeg van krijgen.

In ‘Schoon’ transformeerde de initiële verliefdheid naar echte liefde. Hij hield zoveel van Vlaanderen dat hij besloot om naar Antwerpen te verhuizen. Hier ging hij zijn kind opvoeden, als een echte Vlaming.

In ‘III-ième’ ontdekken we de eerste barsten in zijn relatie met Vlaanderen. De relatie is nog steeds vurig, maar nu en dan duiken er kleine irritaties op. Hij aanvaardt ze wel, maar het is tijd om er eens over te praten.

Dit is het laatste luik in zijn trilogie. We waren getuige van zijn ontdekkingstocht doorheen Vlaanderen. Prille verliefdheid evolueerde naar intense liefde tot een zoektocht naar een passend evenwicht. Na een grondig gesprek in ‘III-ième’ komt alles terug in orde.

De voorstellingen ‘De Nieuwe Belg’ en ’Schoon’ zijn overigens volledig gratis en integraal te bekijken op LiveComedyTV.

Opgelet: Stadsschouwburg Antwerpen vraagt een extra fee van €2,00 per ticket verkocht aan de balie. Zowel vooraf als op de showavond zelf.

Datum: 16 juni 2022 20:00 - 21:30
Locatie: Stadsschouwburg Antwerpen
Prijs: Online: € 24 (incl fees) ADK: € 26 laatste tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie