Rob Vanoudenhoven

Yes-man (Nieuwe show 2020)

Vanaf het moment dat je uit de baarmoeder komt gekropen (en op voorwaarde dat ze je niet hebben verwisseld met de moederkoek) tikt elke seconde onverbiddelijk weg richting het eindpunt.
Voor sommigen is hun levensweg al van het begin uitgetekend: door zichzelf, vol lef en ambitie, of door hun ouders en bijhorende tradities.
Maar wat als het niet echt zo werkt? Wat als alleen “ja” zeggen de route van je leven bepaalt? Op welke manier je die ja ook wilt brengen: jajaja, JAAAAAH! of mja.
Waar kom je uit als je overal volmondig “ja” op antwoordt? Het brengt je zonder twijfel naar plaatsen en momenten die je nooit had verwacht ! Vaak memorabel, maar niet altijd rozengeur en maneschijn. Neenee…

Het XIIIe werk van Rob Vanoudenhoven (2018-2020)

Rob Vanoudenhoven, Wie kent hem niet.  Zijn eerste 50 jaar op deze planeet.  Hem laten vertellen over zijn leven, werk en avonturen.

Over XII stielen en XIII ongelukken.
Over altijd ja zeggen en proberen te “overleven”.
Over ”Who the fuck is Rob Vanoudenhoven”, waarmee hij zichzelf tegen wil en dank op de kaart heeft gezet in het medialandschap.
Over hoe zijn eigen programma, de” XII werken van Vanoudenhoven” zijn leven ondersteboven heeft gehaald.
Over de vork en de steel in zijn leven in dat “medialandschap”.
Ups en downs, lief en leed, vriend en vijand, berg en dal, top en flop.
Maar ook hoe mooi en leerrijk die eerste 50 jaren zijn geweest.
Ga met hem maar eens op een terras zitten….
Nu wil hij het eindelijk delen, in de zaal. Met iedereen.

 

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie