Javier Guzman

Guzmán

Het was te verwachten: Na Ga-Bie-Jer komt ie met Guzmán. Het wordt al met al een trilogie en de nummer drie zal dus (?) Francisco heten. Nu kijkt hij terug op zijn grillige leven, zijn stormachtige carrière en vertelt hij dingen die je nog niet van hem wist. Dingen die wellicht herkenbaar zijn, dingen die op zijn minst opmerkelijk zijn, dingen die opzienbarend zijn. Zijn het ontboezemingen? Wie weet. Het zijn onder andere juist die dingen waar je normaal gesproken misschien niet eens om moet lachen, maar vanavond wel. Dat staat nu al vast. De levensloop van Javier heeft ridicuul veel gelijkenissen met het land waar hij al vanaf zijn 17de op de planken staat. Ben erbij!

Over Javier Guzman

Guzman’s cabaret wordt in het algemeen sterk gevormd door zijn persoonlijke ervaringen. Af en toe dus wat zwaarder geladen, als hij zoals in ‘Delirium’ en ‘Delirium II’ afrekent met zijn alcoholverleden. Hij is bovendien niet bang om maatschappelijk engagement aan te gaan tijdens zijn shows. Maar vergis je niet: hij brengt je sowieso ook heel hard aan het lachen. Met absurde zijsprongetjes in zijn verhaal, verrassend-hilarische inzichten en zijn strakke tempo. Kortom: een natuurtalent, dat niet anders kan dan op een podium staan.

De pers over Guzman’s vorige voorstellingen:
“Javier Guzman blijft een talent met een scherp randje.”
Theaterkrant.nl

“Guzman is los en pakt de zaal volledig in.”
Camedy.nl

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie