Xander De Rycke - HHVB

Gemiddelde rating:
(4.6/5)
5 reviews
Rating samenvatting (5 reviews)
3
2
0
0
0

Nog beter dan vorig jaar

Moonbeat Mechelen - 26/10/2017
Geschreven op 30/10/2017 door Philippe

De formule blijft grotendeels hetzelfde, hoewel er minder “Xander krijgt een hartverzakking” in zit en meer humor. Waar we vorig jaar vooral een lange rant over het Vlaamse televisielandschap kregen, is er dit jaar meer plaats voor humor. #spookseks.

Geweldig

Mechelen - 26/10/2017
Geschreven op 30/10/2017 door Joris De Kegel

Beter dan de vorige houd het voor bekeken! Nog scherpzinniger en ik kijk nu al uit naar de volgende aflevering in de soop met het “voegelken” en zijn kersverse “peter”!

Top!

Wagehuys Leuven - 18/10/2017
Geschreven op 19/10/2017 door Stef de kluut

Beste Xander,

Een paar goedbedoelde tips   ;-)

“Doe zo verder man!”. Ik heb mij geamuseerd en moet toegeven: “je hebt gelijk”. Wij kijkvee laten ons te makkelijk leiden door simpele tv / films. Maar zeg nu zelf: maar goed dat dit gebeurt, of je had zo geen goede show! Bedankt voor de toffe avond!

blijkbaar kijk ik toch net voldoende tv om te volgen

Leuven - 18/10/2017
Geschreven op 19/10/2017 door Leni

Eerlijk gezegd kijk ik bitter weinig tv. Vooral omdat er naar mijn mening weinig interessants te zien is. Misschien doe ik zelf te weinig moeite om eens kritisch te kijken naar het aanbod. Reality is al helemaal niet aan mij besteed. En toch … dankzij de mensen in mijn werkomgeving heb ik nooit het gevoel van ‘fear of missing out’. Net door hen blijf ik net voldoende op de hoogte van wat ik (niet) gemist heb. Xander is heerlijk creatief in zijn passieve agressiviteit. Een Uber Zenmaster verpakt in prikkeldraad en een droge smile. Ik heb zelfs enkele malen luidop gelachen in de zaal en dat overkomt me niet vaak. De eerste keer dat ik Xander trouwens ‘in actie’ zag. Mijn persoonlijk afgeleverde weldoordachte en positief opbouwende feedback … “het was goed” was dan ook gemeend.

het is zelfs grappig als je de programmas niet kent

30CC/Minnepoort Leuven - 11/10/2017
Geschreven op 15/10/2017 door Wouter

Toegegeven, ik kijk weinig TV en nog minder Vlaamse films. En toch heb ik een heerlijke avond beleefd met een Xander die in topvorm was. De ene moment gaf hij een tirade over de teloorgang van vlaamse TV, de andere moment lag de zaal plat van het lachen. Gelukkig werd er meer gelachen dan tirades gegeven. Een van Xander’s grote charmes is zijn eerlijkheid. Ik had echt het gevoel dat (bijna) alles wat hij zei écht meende; hij speelt geen type. Xander’s HHVB is gewoon Xander, en hij is uitstekend goed.

Ik kijk al uit naar de volgende HHVB!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie