Hans Teeuwen - Echte Rancune

Gemiddelde rating:
(4.2/5)
96 reviews
Rating samenvatting (96 reviews)
45
33
13
4
1

100 % ARTIEST=> MEESTERLIJK GENIAAL

Capitole Gent - 21/07/2016
Geschreven op 29/07/2016 door Willem

Tijdens de Gentse Feesten, ben ik verschillende stand ups gaan bekijken, iedere show was anders, maar heb me wel telkens kostelijk vermaakt. Maar dan kwam Hans Teeuwen.. Je kan deze man gewoon NIET vergelijken met andere komieken. Hij is UNIEK in wat hij doet, soms denk je echt, maar man toch, je moet toch echt volledig krankzinnig zijn om hier alleen nog maar op te komen, laat staan om dit in een verhaal te kunnen gieten, en dit on stage geloofwaardig te brengen. Hij is een echte Artiest. Als je natuurlijk gewoon bent aan het ‘Geert Hoste’ niveau, dan snap ik perfect dat je hier niks van snapt, maar dan ligt dit meer aan jezelf, dan aan H.T. Dit is absurde humor van de bovenste plank op een bedje van gestoorde genialiteit.

Super show

Stadsschouwburg Antwerpen - 27/07/2016
Geschreven op 29/07/2016 door Frederick Verstraete

Heel leuke show, origineel en Hans Teeuwen zoals we hem kennen.  Hans zorgt zelf voor de veiligheid in de zaal,  schitterende momenten o.a. met de mevrouw met Bambi in haar nek :-)
De mindere reviews uit Hasselt kan ik zeker tegenspreken.  Misschien kan Hans ze veranderen in een konijn, en dan…  hahaha. Alleen de zaal was enorm warm, mensen zitten er als sardienen in een doos, op elkaar gepropt.

 

Absurd fantastisch

Capitole Gent - 22/07/2016
Geschreven op 23/07/2016 door Dieter

Welke richting gaat dit eigenlijk uit? Och ja, lees de titel van zijn show dan heb je mogelijks een idee in welke richting het zou kunnen gaan bij deze Hans Teeuwen. Echt zeker ben ik het toch niet… In elk geval heel hard genoten van een avond briljante maar tegelijkertijd ook lekker brutale humor!!!

Koning Hans

Antwerpen - 16/06/2016
Geschreven op 17/06/2016 door Geert

Ge-ni-aal. Gewoon geniaal, Hans is de koning. Zoveel respect dat hij niet één keer over z’n woorden gestruikeld is.  In het begin van de show is het echt een salvo aan alle verschillende soorten humor dat Hans als de beste kan.  2de deel van de show is wat gevoeliger en wat kalmer, maar dat mag wel, ik heb nog buikpijn van te lachen.  Ook heerlijk dat de zaal goed mee was en dat er hard gelachen werd.  Hoogtepunt was zijn interview met de schrijver, maar zo heerlijk en meesterlijk gebracht, dat kan niemand zoals Hans dat kan.

Loved it!

Capitole - Gent - 08/02/2017
Geschreven op 11/02/2017 door Jessy Raaymakers

Hij was wat softer dan verwacht, voor mij persoonlijk hoeft dat…desalniettemin was hij zoals hij het zelf graag zou horen GENIAAL. Humor waar ik van hou ruw, eerlijk, mooi, vuil, absurd…Alle emoties komen aan bod. Mooi piano moment ook hij pakt ‘jou’ mee…in een volle zaal. Achter alles zit zoveel meer. Ik heb veel respect voor wat die man doet en geeft … uniek talentje Hans.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie