Els de Schepper - Heeft besloten er geen eind aan te maken

Gemiddelde rating:
(4.4/5)
48 reviews
Rating samenvatting (48 reviews)
24
22
0
0
2

Subliem als alijd ;-)

Roeselare CC Spil - 09/05/2019
Geschreven op 24/05/2019 door Chris

Dankjewel voor de geweldige voorstellingen, zoals wijn die als maar beter wordt .. dankjewel !

Magistraal

Oostende kursaal - 18/05/2019
Geschreven op 24/05/2019 door Ingelaere sofie

het regende weer one liggers. Super! Heb me een deuk gelachen, de tranen kwamen uit de ogen. Maar ook de serieus van Els was goed. Ik herkende veel in mezelf van haar. Zou ook graag meer een je m’enfoutist zijn. Veel succes verder👌👌👌👌

Schitterend!

Casino OOstende - 18/05/2019
Geschreven op 23/05/2019 door Opsomer Els

Wat heb ik weer genoten van je show. tranen met tuiten gelachen, gehuild,…het ging van serieus naar humoristisch. Hoe jij jouw miserie omzet in humor, ongelooflijk. Ik had mijn hartsvriendin mee, die nog nooit een show van jou had gezien, wat heeft ze ook genoten, ze lijdt aan MS en kon wat humor gebruiken. Echt TOP Els! Doe zo verder en nee hoor, jij moet er zeker geen eind aan maken – ik kijk al uit naar een volgende show!!!!

Top !

Oostende - 18/05/2019
Geschreven op 21/05/2019 door Peggy Celis

Prachtige voorstelling. Soms kwam ik niet bij van het lachen, andere momenten kreeg ik de krop in m’n keel. Iedereen die nog de kans krijgt om te gaan…ga ! Je zal het je zeker niet beklagen. Vanuit het diepste van mijn hart : Bedankt Els voor deze geweldige avond.

De reis van een heldin

Koekelare - 01/11/2018
Geschreven op 13/05/2019 door Bekaert

Beste Els, ik heb net je boek gelezen. Prachtig, net zoals je laatste show. Ik hoop dat je er nog heel lang mee doorgaat.

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie