Rookie Comedy

Facebook koop tickets
Omwille van de uitbraak van het coronavirus werd deze show verplaatst van 26 april 2020 naar 21 februari 2021. Tickets blijven geldig op de nieuwe datum. Alle ticketkopers worden gecontacteerd via mail.

Eindelijk: een comedyvoorstelling voor kinderen van 10-14 jaar én hun (groot)ouders!
Peter mag een weekendje babysitten op de tieners van een goede vriend. Als jonge dertiger heeft hij er alle vertrouwen in dat hij snel goed zal scoren bij Lieke en Daan. Maar al snel ontdekt hij dat hun leefwereld mijlenver staat van de zijne en dat hij absoluut niet mee is met Fortnite, Tik-Tok, sms-afkortingen of Instagramwaardige outfits… Toch geeft Peter niet op en probeert hij op zijn geheel eigen manier connectie te maken met de twee tieners.
Rookie Comedy brengt de allereerste comedyvoorstelling ooit voor elk gezin met tieners (tot 14 jaar). Doorspekt met humor uit zeer herkenbare situaties voor jong én oud, afgewisseld met grappige liedjes zoals de hit “Ik mag mijn zusje niet meer slaan” en de opvolger “Ik mag niet meer bijten in mijn broer”.
Peter Hens is bekend van ‘Voor de Leeuwen’ & ‘Belgium’s Got Talent’ en heeft al jarenlang (podium)ervaring opgedaan als (jongeren)entertainer. Volgens Gazet Van Antwerpen schuilt er een beetje Nonkel Bob in hem.

De volledige voorstelling van Rookie Comedy is te bekijken op LiveComedyTV.

Datum: 21 februari 2021 14:00 - 15:00
Locatie: OC 't Waaigat Zwijndrecht
Prijs: € 12,00 (zelfde prijs voor kinderen en ouders) koop tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie