Robrecht Vanden Thoren

Facebook Plaats mij op wachtlijst uitverkocht

Het Derde Oog

Waarom is Robrecht zo onrustig en zoekend? Nachtenlang ligt hij naar het plafond te staren. Hij zou liefdevol en vredig in het leven moeten staan, met zijn kersverse vriendin!

Vermoeid adviseert zijn psycholoog Robrecht een alternatieve benadering. Is dat weekend in de Ardennen, onder leiding van een sjamaan, echt een goed idee? Zullen de hallucinogene middelen hem helen, hem toegang geven tot zijn diepste zielenroerselen?

Robrecht is sceptisch, maar zijn vriendin vindt dat hij de sprong moet wagen. De trein naar het sjamaanweekend vertrekt. Robrecht zit erop.

Regie door Martijn Bouwman.

“Fantastisch grappig, ontroerend, eerlijk, scherp en slim.Vanden Thoren lanceert zichzelf met woorden en speelt vervolgens de sterren van de hemel.”Knack Focus ★★★★

“Echt ne topkeirel.” – Nonkel Tony ★★★★★

Robrecht Vanden Thoren is een Belgische acteur die studeerde in Eindhoven aan de academie voor drama. In het theater kennen we hem voornamelijk van Compagnie Cecilia (regie Arne Sierens) en Het KIP. De meeste mensen kennen hem echter van de één reeks ‘Tom & Harry’, ‘Flikken’, ‘Torpedo’, Wat als’ en van zijn vertolking in de veel bekroonde film ‘Hasta la vista’ waarvoor hij op het internationaal filmfestival van Cinoche (Quebec) de prijs van beste acteur in de wacht sleepte.

Datum: 31 mei 2024 20:00 - 21:30
Locatie: De Expeditie | Gent
Prijs: €22 uitverkocht

 

Plaats mij op de wachtlijst voor dit event

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie