Raf Walschaerts

koop tickets

Jongen Toch.

Raf Walschaerts over leven, liefde en andere trivialiteiten. Hij vertelt dit keer ZIJN versie van de feiten. Schaamteloos gekleurd door zijn eigen bril, dat wel. Met oogkleppen om u tegen te zeggen, dat ook. Lachwekkend, pathetisch en grotesk, dat zeker, maar wél uit het hart gegrepen. Jongen toch. Een persoonlijk relaas van een persoonlijk leven.

Raf Walschaerts maakt al jaren lang unieke voorstellingen met Kommil Foo en ook deze solo situeert zich op het kruispunt van cabaret, toneel en concert. Een piano, een gitaar, een lijf dat gemaakt lijkt om te vertellen. Laat je vervoeren door dit persoonlijk relaas van een rasechte muzikant-verteller.

De pers over ‘Jongen Toch’:

“..Walschaerts is een brullende knuffelbeer…Met een foutloos professionalisme ontroert hij anderhalf uur lang een publiek met cabaret, verteltheater, humor en bezwerende luisterliedjes. Dit is een voorstelling die veel te vroeg voorbij is, zo eentje waar je graag “nog een keer”- voor roept.”
Cobra (★★★★)

“…sociaal engagement, psychologisch doorzicht, filosofische hoogstandjes, goede grappen en tere liedjes… Raf Walschaerts is een ras-verteller”
De Standaard (★★★★)

“Er staat uitsluitend pure klasse op het toneel… Bonkig, bruut en kwetsbaar.”
Knack (★★★)

“Raf Walschaerts beklijft en ontroert…nu eens met een aai, dan weer verrassend brutaal.”
De Morgen (★★★★)

Trailer:

Regie: Walter Janssen
Coach: Frank Verhallen en Mich Walschaerts
Productie: Caroline Lanoye
Techniek: slp/ Erwin Van de Put

Datum: 11 maart 2016 20:00 - 21:30
Locatie: 30CC/Minnepoort Leuven
Prijs: 21 euro (incl. reservatiefee) koop tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie