Radio Guga

koop tickets

Radio Guga, de straffe live-band rond maestroloog Guga Baul, trekt opnieuw naar de theaters. Guga is een begenadigd stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy of grappige Tegen De Sterren Op-typetjes te puren. Maar de maestroloog heeft ook nog andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische live-band trekt Guga nu volledig de muzikale kaart.

Trouw aan zijn talent kruipt hij in de huid én het strottenhoofd van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. Het concept dat Radio Guga neerzet, houdt dan ook het midden tussen een coverband en een tribute-band. Verwacht je aan een straffe live-band, mét zangimitatie én de nodige humor. Je hebt geen budget, tijd en/of teletijdmachine nodig om concerten mee te maken van bijvoorbeeld Ozark Henry, Gorki, Mumford & Sons, Novastar, Bart Peeters, Adamo, Bob Marley, Tourist LeMC, Jacques Brel, Gers Pardoel, Elvis Presley, Editors, Herman Van Veen of Gabriel Rios. Radio Guga tovert ze schijnbaar moeiteloos op het podium in een wervelende show.

Na fijne festivalzomers met o.a. concerten op Marktrock Leuven, Genk on Stage, Gentse Feesten, Paulusfeesten en het Rivierenhof zocht Radio Guga afgelopen jaar de intimiteit van de theaters op. Dankzij het overdonderende succes van die tournee, met 45 uitverkochte zalen én een ‘victory lap’ langsheen topzalen in 5 grote Vlaamse steden, moet nu ook het najaar van 2016 eraan geloven! Nieuwe imitaties, uitgeklede arrangementen, verrassende wendingen,… Maak je klaar voor een topavondje Radio Guga INTEAM!

“Guga Baul en zijn steengoede band waren gewoon fantastisch in het kwadraat. Haarjuist zingen en van de ene stemkleur (stem van bekende artiesten) vlot overgaan in de andere: een nooit eerder gehoord huzarenstuk.”
Het Nieuwsblad

Bandbezetting:
Guga Baul (zang)
Joost Van den Broeck (drums)
Bert Embrechts (bas)
Filip Bollaert (gitaar)
Jacques Motmans (toetsen)

Datum: 18 november 2016 20:00 - 22:00
Locatie: Theatrium Mechelen
Prijs: 28-33 EUR (incl. reservatiefee) koop tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie