Paulien Cornelisse

Facebook Plaats mij op wachtlijst uitverkocht

Om mij moverende redenen

Wat zegt het over je als je een spiegel in de wc hebt hangen?
Wat is er aan de hand met mensen die te hard ‘eh’ zeggen?
En hoe zit het met het innerlijke gevoelsleven van een korstmos?

In haar vierde voorstelling, ‘Om mij moverende redenen’, zal Paulien in detail naar de onbegrijpelijkheden van het leven gaan kijken. Over wat je kunt zien maar niet wilt zien. Over wat je wilt begrijpen maar niet kunt begrijpen. Over wanneer je gaat bewegen, en waarom. Paulien Cornelisse won de Neerlands Hoop Prijs voor ‘Dagbraken’, en werd genomineerd voor de Poelifinario voor ‘Maar ondertussen’. Verder is ze schrijfster van de bestsellers ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’, ‘En dan nog iets’, en ‘De verwarde cavia’.

De Nederlandse pers over ‘Maar ondertussen’:

” De volstrekt originele humor van Paulien Cornelisse komt in het vlotte en gevarieerde ‘Maar ondertussen’ uitstekend tot zijn recht: keer op keer lukt het haar om je op een nieuwe, onverwachte manier naar grote en kleine zaken te laten kijken.” De Volkskrant (★★★★)

“Paulien Cornelisse (…) heeft bij uitstek het talent om zulke grote en kleine kwesties samen te brengen in één redenering, en de wissewasjes herkenbaar genoeg te maken om hilariteit op te wekken.” NRC Handelsblad (★★★★)

“Haar grootste kwaliteit, naast het benoemen van geestige taalkronkels, is het combineren van humor en vertedering.” Het Parool (★★★★):

“Cornelisse heeft een heerlijk oorspronkelijke blik op de dingen.” Trouw (★★★★)

Datum: 23 januari 2019 20:30 - 22:00
Locatie: Stadsschouwburg Mechelen
Prijs: €18,00 (incl. fees) uitverkocht

 

Plaats mij op de wachtlijst voor dit event

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie