Lukas Lelie

Facebook Plaats mij op wachtlijst uitverkocht

Kwestie van smaak

Veel mensen hebben de afgelopen jaren tijd gehad om na te denken wat ze willen doen met hun leven, waar ze blij van worden en wat ze kunnen missen. Niet zo bij Lukas Lelie. Hij weet al lang waar hij blij van wordt: eten. En dat is ook dit jaar niet anders. Soms stelt hij zich vragen die zijn eetlust verstoren, maar die probeert hij dan snel af te ronden met: “Maar ja, dat is natuurlijk een kwestie van smaak.”

Omdat Lukas niet graag alleen eet op tournee, neemt hij comedian Edouard De Prez mee als vaste support act.

‘Kwestie van Smaak” is de tweede solo zaalshow van Lukas sinds “Ik Doe Mijn Best”. Daarnaast werkt hij al jaren voor De Ideale Wereld en leerde hij Vlaanderen anders naar de koekenrayon kijken dankzij zijn populaire YouTube-reeks “Standaard Koekhandel”.

Anderen over Lukas
Het Nieuwsblad: “Lukas Lelie verheft de oneliner tot kunst.”

VRT NWS: “Een mitraillettevuur aan grappen, de ene na de andere, de zaal daverde mee op de ritmiek van zijn slagzinnen. Enkele gloednieuwe jokes, dansend in zijn eigen, vreemd universum. Dat van de half sukkel, half geestigaard, die zich bijna excuseert omdat hij er is.”

Alex Agnew nadat Lukas te gast was in zijn podcast Welcome To The AA: “Met Lukas Lelie zijn we er spontaan in geslaagd om twee uur lang te doen alsof koeken het belangrijkste zijn in heel het universum. Met een sérieux van Lukas die onwaarschijnlijk was. Die aflevering is 80% analyse van de koekenmarkt geworden. We kregen toen nog maandenlang koeken toegestuurd van over heel de wereld, zelfs uit Australië.”

Andere data & locaties

Klik hier voor de volledige speellijst van Lukas Lelie.

Datum: 12 januari 2023 20:15 - 21:45
Locatie: Stadsschouwburg Mechelen
Prijs: € 21,00 (incl. fees) uitverkocht

 

Plaats mij op de wachtlijst voor dit event

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie