Uitgesteld | Kamal Kharmach

Facebook Plaats mij op wachtlijst uitverkocht
Omwille van de uitbraak van het coronavirus werd deze show verplaatst van 17 december 2020 naar 11 maart 2021. Vanwege de huidige maatregelingen zal de voorstelling opnieuw verplaatst worden. Meer informatie via je theater.

Mag ik even? 2020

In 2019 verzorgde Kamal Kharmach voor het eerst een eindejaarsconference, met verbluffend succes. Een resem uitverkochte shows, goed voor zo’n 20.000 enthousiaste theatergangers, en een succesvolle oudjaarsuitzending op Canvas, die door meer dan 800.000 kijkers werd bekeken.

Dat kan tellen als debuut! En voor de tweede editie geeft Kamal er een extra lap op. Met Brexit, Megxit, storm Ciara, het Coronavirus en de regeringscrisis heeft hij nu al genoeg onderwerpen voor een nieuwe snedige, scherpe en hilarische terugblik.


Bekijk ‘De Schaamte Voorbij’ en zijn eerste eindejaarsconference ‘Mag ik even?’ integraal op LiveComedyTV.

Kamal Kharmach is een van ’s lands bekendste komieken, wiens carrière een blitzstart kende. Dit rastalent reeg ook in zijn debuutvoorstelling “De Schaamte Voorbij” de actuele (en hilarische) tegenstrijdigheden en moppen aaneen. Hij toerde 2 jaar langs uitverkochte zalen en mocht het jaar erop meteen al een eindejaarsconference maken die op Canvas werd uitgezonden. De kijkcijfers van zijn eerste conference logen er niet om: hij verdubbelde niet alleen het aantal kijkers dat Michael Van Peel vorig jaar haalde, maar was tijdens de uitzending zelfs absolute marktleider op de Vlaamse televisie.

Als je Kamal nog nooit live aan het werk zag, kan je hem zeker ook kennen van één van zijn vele passages bij o.a. De Slimste Mens, Het Collectief Geheugen, De Drie Wijzen, Everybody Happy en Q-Music. Amper een paar jaar geleden overtuigde hij jury en publiek tot in de finale van Humo’s Comedy Cup om daarna te touren met een van de meest succesvolle debuutshows die comedy in Vlaanderen gekend heeft. Die lijn zette hij overtuigend verder met een schitterende eindejaarsconference, die de lovende recensies aan elkaar reeg.

Check hieronder een fragment uit de eindejaarsconference van 2019.

Datum: 11 maart 2021 20:15 - 21:45
Locatie: Arenberg Antwerpen: De Grote
Prijs: € 25,00 (incl. fees) uitverkocht

 

Plaats mij op de wachtlijst voor dit event

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie