Johan Terryn & Rika Ponnet

Facebook koop tickets

Seks Verandert Alles op de Gentse Feesten

Love in Hollywood…
Hoe sterk bepalen romcoms en soaps ons beeld van de liefde ?

Dat zoeken podcastduo Rika Ponnet en Johan Terryn live voor u uit. Uit 15 iconische Hollywoodkoppels mag ons publiek er zes kiezen die hen het meest doen wegdromen. Die zes zet Johan bij Rika op de sofa voor een stevig potje relatietherapie.

Of het nu Jack en Rose zijn op het voordek van de Titanic, Dany en Sandy op de kermis in Grease of Ross en Rachel die aan- en uit knipperen in Friends. Edward die Vivian opscharrelt in Pretty Woman of Baby en Johnny met hun Dirty Dancing : elk kennen ze hun eigen relatiedynamiek die verrassend geanalyseerd en ook gefileerd wordt. Pieter Schrevens, gekend voor zijn weergaloze covers in de podcast, vertolkt daarbij live de soundtrack.De romantische liefde. Versmelten met die ene en enige, zoals het voorbestemd was. Zoals het in de sterren stond geschreven. Het lijkt vandaag ons grootste ideaal, het enige geloof dat we nog koesteren. Wie heeft gelijk? De belijders of de afvalligen? En aan welke kant sta jij? Ontdek het samen met voorgangers Johan, Rika en Pieter. Op deze avond wordt Gent voor één keertje omgedoopt tot Gollywood. En ze leefden daar nog lang en gelukkig.

We hebben je stem nodig! Jij kan bepalen welk iconisch romantisch koppel uit de film-en televisiegeschiedenis aan bod kan komen op de live-podcast! Vul het formulier in en wie weet komt jouw koppel aan bod. 

Seks Verandert Alles is een podcast van Het Nieuwsblad.

Met Rika Ponnet, Johan Terryn en Pieter Schrevens
Foto: Geert Van de Velde
Licht en geluid: Pieter Van Leuven

Datum: 21 juli 2024 15:00 - 16:30
Locatie: De Vooruit Gent
Prijs: € 28,00 (incl. fees) koop tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie