Jeroen Leenders | Extra show

Facebook koop tickets

Jeroen Leenders was dé revelatie in het televisieprogramma ‘De Slimste Mens ter Wereld’. De comedian staat bekend om zijn eigenzinnige stijl van comedy en elke show die hij brengt is volstrekt uniek. En speciaal voor zijn fans speelt hij een stand-up comedyshow op de Gentse Feesten. Allen naar De Vooruit!

Over Jeroen Leenders
In 2007 verruilde Jeroen Leenders zijn taxi voor het stand-up comedy podium en heeft sindsdien geen moment omgekeken. Hij won het Leids Cabaret Festival in 2010 en is sinds 2011 het eerste Vlaamse lid van Comedytrain, het Nederlandse collectief waar o.a. Theo Maassen, Hans Teeuwen en Najib Amhali toebehoren. In 2014 startte hij met zijn project ‘The Jeroen Leenders Experience’. Hierbij staat hij elke maand op het podium en speelt hij een uur lang zonder voorbereide grappen. In 2023 neemt hij  deel aan het populaire televisieprogramma ‘De Slimste Mens ter Wereld’, waar hij een echte revelatie blijkt te zijn.

De pers over Jeroen Leenders:
“Superieure stand-up comedy met een gitzwart randje”
★★★★★ – Het Nieuwsblad

Datum: 23 juli 2024 20:00 - 21:30
Locatie: De Vooruit Gent
Prijs: € 27,00 (incl. fees) koop tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie