Gili

koop tickets

Charlatan
“Pure oplichting, maar wel van het vermakelijke soort.”

Al meer dan tien jaar waarschuwt mentalist Gili ons tegen de gevaren van manipulatie, tegen kwakzalvers die misbruik maken van de goedgelovigheid van hun medemens. Maar wat gebeurt er als Gili zich zélf inlaat met charlataneske praktijken?

In deze nieuwe zaalshow Charlatan laat Gili zijn “evil twin” volledig los. Hij zet zijn “gaven” op scherp om bewust zijn “slechte ik” te laten zegevieren. Op slinkse wijze bespeelt en bedriegt charlatan Gili systematisch het voltallige publiek en smeert je met een bedrieglijke charme eender wat aan.

Voor de finale van de show creëert Gili zelfs een onweerstaanbare nood bij zijn toeschouwers waarvan ze aan het begin van de avond nog niet wisten dat ze die hadden. Verwerpelijk zegt u? Inderdaad, maar ook heel plezant!

Wie is mentalist Gili?
Comedian-Mentalist Gili (aka Lieven Gheysen) verraste vriend en vijand met zijn succesvolle theatershow Iedereen Paranormaal als antwoord op de media-tsunami rond Het Zesde Zintuig. Ook zijn volgende voorstelling CTRL: Alles Onder Controle wist volle zalen verward en vol ongeloof naar huis te sturen.

Zijn vijf zintuigen zó goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft: dat is het vak dat mentalist Gili tot een ware kunst wist te verheffen en waarmee hij vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk maakt.

“De West-Vlaming is geen komiek, noch een doordeweekse goochelaar, maar een mentalist. Hier staat een coole, grappige man op het podium door wie je je graag laat bekoren.”
De Standaard

“Gili speelt voortdurend met de verwachting van het publiek, relativerend en zelfs een tikkeltje spottend jegens aura’s en andere poespas, maar tegelijk ook het mysterie behoudend.”
De Morgen

Show met pauze

Tekst & spel: Lieven Gheysen (aka Gili)
Regie: Bas Birker
Klank- en lichtontwerp: TheaTech (Alexander Ronsse)
Techniek: TheaTech
Fotograaf: Kaat Pype
Productie: 5to9 Management (Chris Verhaeghe)Datum: 7 april 2018 20:00 - 22:10
Locatie: Vooruit Gent
Prijs: €19 (inclusief reservatiefee) koop tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie