Gentse Feesten: Lieven Scheire

Facebook laatste tickets

Live in Nerdland: DNA
Een entertainende theaterlezing over de menselijke genetica en hoe die heel binnenkort ook jouw leven gaat veranderen.

Het gaat razendsnel tegenwoordig in de wetenschap en de technologie. Ruimtevaart, robotica en menselijke genetica zijn maar enkele van de gebieden die met grote stappen vooruit gaan. Welke ontwikkelingen staan er te trappelen aan de uitgang van het lab om binnenkort ons dagelijkse leven binnen te treden? Lieven Scheire zoekt het voor je uit en vertelt er alles over.
In deze theaterlezing heeft hij het over ons DNA en hoe de genetica zowel ons zelfbeeld als onze medische toekomst ingrijpend aan het veranderen is. Met zijn enthousiasme voert hij jou door de wonderlijke wereld van de wetenschap vol waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën. Je hoeft geen zes diploma’s te hebben om Lievens wonderlijke verhalen te kunnen volgen. Hij weet als geen ander hoe hij een publiek moet boeien. Dankzij zijn ervaring als stand-upcomedian zal zelfs een leek wetenschap zonder meer interessant gaan vinden. Ook jongeren vanaf 16 jaar zijn welkom.

Lieven Scheire en de Gentse Feesten, dat is sowieso een match made in heaven. Na een succestocht enkele zomers geleden met zijn vorige theaterlezing én al twee uitverkochte ‘Vooruitten’ in het voorjaar komt Lieven nu terug.

“Lieven Scheire is een heldere, grappige en bevlogen spreker in zijn theatercollege over DNA.”
– Algemeen Dagblad (NL) ★★★★★

http://www.lievenscheire.be/
http://www.nerdland.be/

Datum: 25 juli 2019 20:00 - 22:00
Locatie: Theaterzaal Vooruit Gent
Prijs: €23,00 (incl. fees) laatste tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie