Gentse Feesten: Jan De Smet & Katinka Polderman

Facebook koop tickets

Dubbelconcert Jan De Smet & Katinka Polderman

Voor liefhebbers van het fijne Nederlandstalige lied hebben we deze Gentse Feesten ook een absolute topvoorstelling in petto. In een uniek dubbelconcert zullen Vlaamse muzikale duizendpoot Jan De Smet en Nederlandse cabaretière Katinka Polderman beiden het allerbeste van hun muzikale zelf geven. Het wordt de allereerste keer ooit dat hun namen samen op een affiche prijken, dus kom dat zeker zien.
Jan De Smet
Jan De Smet is een Vlaamse zanger, componist, tekstschrijver, muziekliefhebber en multi-instrumentalist met een zeer uitgebreide muzikale bagage. Hij is vooral bekend als het vroegere gezicht van De Nieuwe Snaar. Met een voorliefde voor humoristische muziek en een hart uit kleinkunstland charmeert en entertaint hij elk publiek. In ‘Solo en zonder veel cinema’, waarvan hij op de Gentse Feesten een proefje zal geven, grasduint  hij door zorgvuldig geklasseerd materiaal van toen hij nog frontman was en begeleidt hij zichzelf op een zestal instrumenten.

Katinka Polderman
Katinka verdiende haar sporen als cabaretière in Nederland en België en wat in al haar voorstellingen naar op de voorgrond komt, zijn de ijzersterke liedjes. Met klassiekers als ‘Pi-Pa-Pijpen’ of ‘Nick en Simon’ mocht ze al langsgaan in De Wereld Draait Door en scoorde ze torenhoge You-Tube kijkcijfers. Ze won onlangs ook de “Willem Wilminkprijs” voor het beste kinderlied samen met Kenny B en komt in Gent maar wat graag aantonen waarom dat meer dan verdiend was. Zo stelt ze zelf: “Als iets te moeilijk is om over te praten, dan schrijf ik er gemakkelijker een liedje over”.

Datum: 18 juli 2018 20:15 - 22:45
Locatie: Domzaal Vooruit (zittend)
Prijs: €18,00 (incl. fees) koop tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie