Gentse Feesten: Els Dejonghe

Facebook koop tickets

18 MINUTEN

Els Dejonghe is consultant en werkt – zoals een groot deel van de werkende mensen in Vlaanderen – in een kantoor. Aan de andere kant: Over drie maanden geeft zij in California een Ted Talk. Die komt zij oefenen in ‘18 MINUTEN’. Tussendoor doet zij een paar confidenties en misschien danst ze ook. Achteraf zeggen de mensen tegen elkaar dat iedereen er had moeten bij zijn.

Om misverstanden alvast voor te zijn: De voorstelling heet ’18 minuten’, maar duurt er 80.

Over Els: Els Dejonghe is afkomstig uit Gent, zij bestormde de podia van de lage landen in 2017, won verscheidene Poetry Slams, bereikte de Finale in de NK Poetry slam en stond in 2018 ineens in de halve finale van het Leids Cabaret Festival. Zij wordt door kenners aanzien als het grootste nieuwe podiumtalent van Vlaanderen.

“Els is een intrigerende verschijning (…) Haar voorstelling is stilistisch sterk gemonteerd, het is een bijzonder verhaal over dromen en de maakbaarheid daarvan. Het is rijk aan ideeën. (…) Els klampt zich vast aan iets waarvan wij allemaal al weten dat het haar ook niet gelukkig gaat maken en dat is prachtig schrijnend om te zien.” © Jury Leids Cabaret festival

Ongetwijfeld één van de leukste dingen die je kan doen tijdens de Gentse Feesten, is nieuw en beginnend talent live ontdekken. Onder die noemer valt de voorstelling van Els Dejonghe in de Balzaal van Kunstencentrum Vooruit absoluut.

Spel: Els Dejonghe
Tekst: Els Dejonghe, Wim Helsen
Coaching: Wim Helsen

Datum: 22 juli 2019 20:15 - 21:35
Locatie: Balzaal Vooruit Gent
Prijs: €12,00 (incl. fees) koop tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie