Gentse Feesten: Badaboem

Facebook koop tickets

BADABOEM
Van Nic Balthazar, met Bert Huysentruyt en Annebelle Dewitte

Een swingende muzikale theatervoorstelling voor iedereen vanaf 6 tot 106.

Badaboem is een roffelende ode aan drums en alle vormen van percussie. Van trommelkorpsen over rock-bands tot techno. Het is ook een poëtisch verhaal over een hopeloos verliefde trommelaar en een prachtige drumster.

Badaboem is de ultieme familievoorstelling. Want jongeren houden van drums. Maar hun vaders en moeders ook. Een wervelend videospektakel ondersteunt een show waarin ook het publiek slagwerker wordt.

Het ideale moment om al je kroost ouder dan 6 mee te nemen richting de Theaterzaal van Kunstencentrum Vooruit en er met het hele gezelschap een superfijne avond van te maken tijdens de Gentse Feesten.

Na de succesproducties Niets (Ben X) en Neeland is dit de nieuwste jeugdvoorstelling geschreven en geregisseerd door Nic Balthazar, die zelf ook een (volgens hem zeer beroerde) drummer is – maar niet op het podium zal staan. Vandaar het thema: de liefde en de liefde voor muziek, slagwerk in het bijzonder. Met de ongelooflijke Bert Huysentruyt, acteur (Broken Circle Breakdown, Zingaburia op Ketnet, Kosmoo op Kzoom ) en drummer (Gorki, Zesde Metaal, Lady Linn… ) …en de jonge, fantastische drumster Annebelle Dewitte (Drumster bij ‘The Advent of March’, ‘The Andrews Brothers’, en bandleader bij ‘Cro§in’X’ en het ‘Annebelle Dewitte Quartet’)

Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale overheid.
Productie: Het Laatste Bedrijf.
Met dank aan de Kopergietery.

Datum: 20 juli 2019 19:00 - 20:00
Locatie: Theaterzaal Vooruit Gent
Prijs: €13,00 (incl. fees) koop tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie