Etienne met het open verhemelte

Facebook koop tickets

Het beste van Etienne met het open verhemelte/de comeback van de eeuw. 

Precies dertig jaar geleden dook er in Vlaanderen en Nederland een unieke persoon op in de comedyscène: ‘Etienne met het open verhemelte’. Van radiostem tot podiumheld, Etienne stal de show op elk terrein. En toen viel het doek. Na een groots afscheid verdween Etienne in stilte, voor altijd.

De wereld schreeuwt om een eenmalige comeback! De wereld heeft Etienne nodig! Eén avond, één kans. Mis deze historische comeback niet, want soms heeft absurditeit een oude meester nodig om echt tot leven te komen. Stap in de tijdmachine van hilariteit en reis terug naar het gouden tijdperk van comedy. Waar lachsalvo’s eindeloos waren en de grappen tijdloos en vrij van woke.

Herbeleef de magie van dertig jaar geleden, toen deze ‘Prins Der Meligheid’ koning was en zijn publiek betoverde met zijn unieke stijl en onnavolgbare humor. Een eenmalige kans om getuige te zijn van de glorie van vervlogen tijden. Want sommige grappen zijn als goede wijn – ze worden alleen maar beter met de jaren!

SLA GEEN OUD MEESTERWERK AF! ETIENNE BRENGT EEN ONVERGETELIJKE SHOW UIT DE VORIGE EEUW TERUG TOT LEVEN.

Datum: 22 juli 2024 20:00 - 21:30
Locatie: De Vooruit Gent
Prijs: € 27 koop tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie