Els de Schepper

(4.4/5)
laatste tickets Schrijf een review

Red Mij!

Els de Schepper is terug! En hoe! Na een korte cabaretpauze speelde ze vorig theaterseizoen haar nieuwe show Red Mij! meer dan 50 (!) keer voor telkens uitverkochte zalen. Keer op keer bracht ze niks dan de waarheid en bekoorde ze haar publiek van begin tot einde. Kon jij er nog niet bij zijn? Niet getreurd, want ze herneemt deze topvoorstelling voor een laatste keer in het theaterseizoen ’17-’18.

In Red Mij! roept Els het publiek op om haar te redden. Van de overload aan rommel in elke handtas en de bagage die je in je leven verzamelt. Van de steeds sneller voorbijrazende tijd. En soms misschien een heel klein beetje van zichzelf.  Op haar beurt brengt ze ook redding voor haar publiek door hen een onvergetelijke avond te bezorgen. Met de perfecte balans tussen emotie, publieksinteractie en echte ambiance bewijst Els weer maar eens waaraan ze haar naam als leading lady van de Vlaamse humor verdient. Om van de prachtig geschreven en gezongen liedjes nog maar te zwijgen.

Over Els de Schepper
Els de Schepper heeft een indrukwekkend podiumpalmares: televisie, musicals (met o.a. een glansrol in Piaf), lezingen, theater én muziek. Het best is ze gekend om haar krachtige en succesvolle onewomanshows, een woord dat bijna speciaal voor haar werd uitgevonden. Met de Radio 2-carnavalshit Kom uit de Kast uit deze voorstelling veroverde ze dit jaar ook de Vlaamse hitlijsten.

“Haar beste show ooit.”
Anja Daems (Radio 2)

“Mooie en integere momenten, in een show waarin Els de Schepper
de zaal regelmatig aan het bulderlachen kreeg.”

Gazet van Antwerpen

Regie: Joep Onderdelinden

Datum: 16 december 2017 20:15 - 22:00
Locatie: CC C-Mine Genk Schrijf een review laatste tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie