Els de Schepper

Facebook laatste tickets
Omwille van ziekte wordt deze show verplaatst van 20 juli 2022 naar 9 februari 2023 (de oorspronkelijke datum was 19 februari 2022). Tickets blijven geldig op de nieuwe datum. Alle ticketkopers worden gecontacteerd door Tele Ticket Service.

Els de Schepper ziet ze vliegen

Els de Schepper presenteert een gloednieuw spektakel, een turbulente vlucht uit de realiteit. Je zal worden meegevoerd in een wereld vol ontroering, glimlachjes en schaterbuien. Je komt binnen in een fictieve luchthaven alwaar je op een bijzondere manier zal worden ingecheckt. Je loopt door de douane, en komt binnen in de wonderlijke wereld van EDS Airlines.
Je zet je gsm in vliegtuigstand en dan start een dolle show vol gein en ongein. Laat je dus meevoeren op een expeditie tot in de diepste kern van Els haar hoofd. Een zoektocht met als belangrijkste vraag: waar zijn de liefde en de uitbundigheid gebleven?
Fasten your seatbelts en geniet van de fratsen van Dikke Rita uit Gent die plotseling stewardess is geworden. Geniet van de wijze naïviteit van Klein Elske en haar denkbeeldig vogeltje. Luister naar de buitensporige Nonkel Richard en hoe graag hij zijn Rita ziet. En leer hoe Sonja de depressieve reisleidster op zoek is naar het grote geluk.

Een volbloed roadmovie op het theater met een soundtrack van Steve Willaert. Een spannend verhaal met een absurde inslag a la Grand Hotel Boedapest en La science des rêves. Èn met een verrassende “vliegende” apotheose. Je zal je innerlijk kind tegoed gedaan hebben en na afloop voel je een bevrijding alsof je werkelijk zelf twee uur hebt gevlogen op eigen kracht. Het zal het hart en de lachspieren deugd doen.

Els de Schepper ziet ze vliegen is ondertussen de 15e show van Els de Schepper. Met elke voorgaande show trok Els op een indrukwekkende tournee door Vlaanderen, wat nogmaals onderstreept dat zij de onbetwiste grande dame van het Vlaamse cabaret is.


De voorstellingen ‘Red Mij!’ en ‘Els de Schepper heeft besloten er geen eind aan te maken’ zijn overigens te bekijken op LiveComedyTV.

Opgelet: Capitole Gent vraagt een extra fee van € 2,00 per ticket verkocht aan de balie. Zowel vooraf als op de showavond zelf.

Andere data & locaties

Klik hier voor de volledige speellijst van Els de Schepper.

Datum: 9 februari 2023 20:00 - 22:00
Locatie: Capitole Gent
Prijs: Online: € 38,00 | € 33,00 (incl. fees) (ADK: + € 2,00) laatste tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie