Cultuurmarkt Antwerpen – gratis comedy

Ook dit jaar opnieuw wordt het Zuiderpershuis omgetoverd tot dé comedy-hotspot bij uitstek van de Antwerpse Cultuurmarkt. Afwisselend vind je er gratis optredens van de Belgische Improvisatie Liga (creatieve bakermat van onder andere Tom Lenaerts, Bart Cannaerts en andere bv’s in een ver verleden) en van ons, Live Comedy. In het gezellige comedycafé zal je dus sowieso heel hard kunnen lachen, met een pintje of wijntje in de hand.

Live Comedy zorgt voor een line-up met aanstormende comedytalenten Jasper Posson (MC), Jan Linssen en Sergej.

Jasper Posson omschrijft zichzelf in 3 woorden: hilarisch, knap, en bescheiden. Zijn stijl werd ooit door een collega beschreven als het buitenechtelijke kindje van Michael Van Peel en Alex Agnew. Hij lacht graag met verzuurde politici, onromantische zee-otters en Antwerpenaren die zichzelf te serieus nemen. Hij zal als MC de twee line-ups in goede banen leiden.

Maaseikenaar Jan Linssen sleepte met zijn derde comedy-optreden ooit meteen de hoofdprijs van Comedymania 2011 in de wacht. Ruim een jaar later stond hij in de finale van de Culture Comedy Award, de grootste stand-up comedy prijs van Nederland en België voor opkomend talent. In 2013 stond Jan ook in de finale van De Lunatic Comedy Award.

Russische Antwerpenaar (of is het Antwerpse Rus?) Sergej is de host van onze English Comedy Nights in comedy club Lebowski’s, waar hij schijnbaar moeiteloos het publiek in vuur en vlam zet voor de acts van die avond. Voor de Cultuurmarkt belooft hij exact hetzelfde te doen, zij het dan in het Nederlands.

Je bent de hele dag welkom, gratis en voor niks, dus wandel gerust binnen! Op volgende tijdstippen wordt het podium bemand:

13u45 – 14u30: Belgische Improvisatieliga BIL
14u45 – 15u15: Live comedy
15u30 – 16u15: Belgische Improvisatieliga BIL
16u30 – 17u00: Live Comedy
17u15 – 18u00: Belgische Improvisatieliga BIL

Datum: 27 augustus 2017 13:45 - 18:00
Locatie: Zuiderpershuis
Prijs: GRATIS

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie