Gentse Feesten : Brigitte Kaandorp

Plaats mij op wachtlijst uitverkocht

Wereldtournee met grote liveband

Het is bijna lente, de vogeltjes fluiten en Kaandorp wil naar buiten.

Met een live band van 8 topmuzikanten en 3 backing vocals, onder leiding van Bernd van den Bos, doet Brigitte Kaandorp dit voorjaar de openluchttheaters van de Lage Landen aan – plus een paar concertzalen – met een zwoel zinderende zomershow. Voor Vlaanderen staan twee toplocaties op de planning: OLT Rivierenhof op 21 juli en Capitole Gent tijdens de Gentse Feesten op 22 juli. Tickets gaan in verkoop op woensdag 7 februari om 12:30u. 

Honderd procent nieuwe Nederlandse hits als ‘Er zijn weer blote benen buiten’, ‘Als ik jou zie krijg ik zin in de zomer’ en ‘Joh, wat heb je een rooie kop! (Heb je in de zon gezeten?)’ zullen voorbij komen. Maar ook zingt Brigitte natuurlijk haar inmiddels alom geliefde liedrepertoire.

Sinds jaar en dag bewijst de populaire entertainster zowel pratend als zingend iedere tent plat te kunnen spelen. Waar Brigitte komt is het feest!

Het doel: een lach, een traan en ongegeneerd meezingen. Een unieke kans om de zangeres der Nederlands vaderlands eindelijk nog eens bij ons aan het werk te zien.

Datum: 22 juli 2018 20:00 - 22:00
Locatie: Capitole Gent
Prijs: €38,00 uitverkocht

 

Plaats mij op de wachtlijst voor dit event

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie