(geannuleerd) Arie en Silvester

Facebook

De voorstelling wordt geannuleerd omwille van productionele redenen. Ticketkopers worden op de hoogte gebracht.

Wie?!

De mannen die jaren werden gevreesd door het gegoede cabaret zijn terug van weggeweest. Wie?
Arie en Silvester! In deze ‘BEST OF’ show komen Arie en Silvester nog eenmaal.
Alle onvergetelijke acts worden afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door je strot geduwd!
De twee heren gaan als vanouds te keer.
‘Inhoud’ wordt vakkundig platgestampt, ‘theaterwetten’ worden met vuile voeten getreden en ‘nuance’ wordt keihard de grond in getrapt. Alsof het nooit anders is geweest.
Kortom: Oude wijn door oude zakken.

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Over Arie & Silvester:
In mei is het precies 10 jaar geleden dat Arie & Silvester afscheid namen als duo in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré. Jarenlang hebben cabaretiers Arie Koomen en Silvester Zwaneveld de Nederlandse theaters en schouwburgen doen schudden op haar grondvesten met zes voorstellingen waaronder “Vet!”, ”Rammen!” en “De Grote Arie & Silvester Spektakel Show”. Komend seizoen zal het duo weer door het hele land te zien zijn met de nieuwe voorstelling “Wie?!” waarin zij in hun niets ontziende theaterstijl zullen terugblikken op hun gezamenlijke carrière.

Arie & Silvester leerden elkaar kennen bij het standup-gezelschap Comedy Explosion. Samen deden ze mee aan het festival Cameretten en eindigden op de tweede plaats, waarna ze in rap tempo doorbraken bij het grote publiek en de ene na de andere uitverkochte zaal smeulend achterlieten. De mannen werden jarenlang gevreesd door het gegoede cabaret, kregen daardoor al snel de bijnaam “cabaretsaboteurs” en speelden het klaar om voor één en dezelfde voorstelling zowel een één- als vijfsterren recensie te ontvangen.

Datum: 24 april 2019 20:15 - 21:45
Locatie: Arenberg Antwerpen: De Grote
Prijs: €22,50 (incl. fees)

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie