Robrecht Vanden Thoren

Achteraf niet komen huilen

 

4 Sterren in Nieuwsblad en Knack Focus

Robrecht is er een tijdje uit geweest. Een kind, pampers, slapeloze nachten, een stukgelopen huwelijk. Vooral dat laatste heeft er in gehakt. Maar eindelijk voelt hij weer hoop.
Hij had het nooit gedacht, maar hij heeft er weer zin in. Kom maar op leven, met al je uitdagingen. Hij is er klaar voor. Er is goesting en veerkracht.

Hij mist nog wel wat zaken. Zo is hij niet gemaakt om alleen te zijn. Hij wil graag met iemand zijn gevoelens delen. Hij wil graag iemands klankbord zijn en dat dat omgekeerd ook zo is.

Maar wanneer hij opnieuw de wereld in gaat is die nogal veranderd, merkt hij. Zo blijken vrouwen tegenwoordig andere verwachtingen te hebben. Zijn oude trucjes worden niet altijd geaccepteerd. Robrecht zakt een paar keer pijnlijk door het ijs.
De angst voor mislukking loert om de hoek.Hij besluit het nog één kans te geven. Nog één date. Die ging best oké. Nu zijn we twee weken verder. Maar het blijft stil aan de andere kant. Hij kan haar niet meer bereiken. De onzekerheid slaat toe.

Plots ziet hij al zijn fouten glashelder.
Oh god!
Wat voor iemand is hij?
Was hij niet beter gewoon alleen thuis gebleven?

Vanavond komen we zonder meer het fijne te weten.
Deze voorstelling wordt gesteund en gecoacht door Wouter Deprez

Speelperiode : Oktober 2021 – April 2022

Boekingsperiode seizoen 22 – 23: 1 – 21 oktober 22 & januari tem april 2023

 

 

Over Robrecht Vanden Thoren:

Robrecht Vanden Thoren is een belgische acteur die studeerde in Eindhoven aan de academie voor drama. In het theater kennen we hem voornamelijk van Compagnie Cecilia (regie Arne sierens) en Het KIP. Hij debtreerde op het grote doek in Nederland met de film Masterclass van Hans Teeuwen. Terug in Belgie speelde hij mee in tal van films en series. De laatste zomer, Offline, code 37, Flikken, Quiz me Quick, Terug naar Morgen, Tegen de sterren op, Verborgen Verlangen, en de Emmy winnende “Wat als”, ….
De meeste mensen kennen hem echter van de één reeks “Tom&Harry” en van zijn vertolking in de veel bekroonde film “Hasta la vista” waarvoor hij op het internationaal filmfestival van Cinoche (Quebec) de prijs van beste acteur in de wacht sleepte.
In 2019 komen er twee films uit waarin hij te zien zal zijn, namelijk The Best Of Dorien B en de eerste Vlaamse actieduikbootfilm TORPEDO.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie