Grof Geschud

Na hun liefde in hun debuut LIJMEN en hun breuk in BROEDEN tot op het bot te hebben geanalyseerd, komt Grof Geschud nu met hun derde avondvullende cabaretvoorstelling: KROOST. Myrthe van Velden en Lander Severins duiken diep in hun familiesysteem: ‘Uit welk nest kom ik en hoe wil ik zelf beginnen te bouwen?’ De ene is voorzichtig aan de bouw begonnen, bij de ander wordt het voor zijn neus afgebroken. Vanuit het unieke perspectief van exen, die deel hebben uitgemaakt van elkaars systeem, maakt Grof Geschud een poëtische cabaretvoorstelling, vol muziek, scènes en vast ook wel weer een dans. Maar je mag er vooral ook om lachen. Natuurlijk dat ook.

KROOST kan rekenen op de trouwe ondersteuning van Minou Bosua (Minoux) en Janne Desmet (Studio Orka).

De pers over BROEDEN:

· ‘Even fris en bloemrijk als ze in hun eerste voorstelling Lijmen de grote liefde bezongen, vertellen Lander Severins en Myrthe van Velden nu hoe ze uit elkaar gingen.’ (***** De Standaard)
· ‘Uit elkaar of niet, de schoonheid waarmee zij hun breuk analyseren is van een verfrissende, allegorische klasse.’ (Theaterkrant, keuze van de criticus)
· ‘Broeden is een heerlijke grappige baken vol troost en sappige zelfrelativering voor elk door de liefde vertrappeld hart.’ en ‘Met de ‘artistieke chemie’ is niets mis en hun stemmen passen bij elkaar als aardbeien bij zoete slagroom.’ (Knack)

Periode:
9 nov t.e.m. 1 dec 2023 (try-outs)
3 t.e.m. 23 dec 2023
5 t.e.m. 10 febr 2024
11 t.e.m. 30 maart 2024
29 april t.e.m. 12 mei 2024

Copyright Noortje Palmers

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie