Kamal Kharmach

Economedy – Humoristische talk over economie (keynote)

Hoewel de meeste mensen Kamal Kharmach kennen als comedian is hij daarnaast ook gefascineerd door alles wat met economie te maken heeft. “Economen zijn experten die perfect weten waarom de dingen die gisteren gebeurd zijn, niet vandaag gebeuren.” Snap je deze quote niet helemaal? Geen paniek, Kamal zal het je uitleggen. Met Economedy overtuigt Kamal je op iets minder dan een uur waarom economie net zo boeiend, leuk en vooral alomtegenwoordig is! Tijdens deze humoristische keynote zoeken we antwoorden op de grote levensvragen zoals: Wat is het businessmodel van een drugsdealer? Waarom werken gratis pizza’s beter dan autogordels ? Waarom loont het om een rotzak te zijn? Hoeveel moet je verdienen om gelukkig te worden? En wat heeft Assepoester hier nu allemaal mee te maken? Getriggerd? Dan heeft Kamal al de juiste marketingtechnieken gebruikt. Kortom, het leukste uur over economie dat je ooit hebt gehad!

Duurtijd: 50 minuten.
Te voorzien door organisatie: projectie, light & sound


Stand van Zaken – Interessante lezing over de valkuilen van ondernemen (keynote)

Na enkele jaren bedrijven in nood te helpen met een dringend probleem in ‘Andermans Zaken’ filtert Kamal Kharmach tijdens deze lezing de valkuilen van de – al dan niet startende – ondernemer. Waar denken ze niet aan of wat hebben ze over het hoofd gezien? Kamal maakte meermaals van op de eerste rij mee dat passie vaak onvoldoende is om een succesvol bedrijf te runnen. Door mee in de cijfers te duiken probeert hij de problemen op te lossen aan de hand van duurzame en structurele aanpassingen. Tijd dus voor een stand van zaken: Ben je zelf ondernemer of kleine zelfstandige of denk je eraan om een business op te starten, dan is dit absoluut op je lijf geschreven. Een uitermate interessante lezing over de valkuilen van ondernemen. Tijdens Stand van Zaken bundelt Kamal de lessons learned overgoten met een luchtige saus en een waaier aan interessante weetjes!

Duurtijd: 50 minuten.
Te voorzien door organisatie: projectie, light & sound

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie