Jeron Dewulf

Nieuwe Collega Gezocht M/V/X – de roast van iedere afdeling binnen een bedrijf (comedyvoorstelling)

Tijdens de drie jaar durende pandemie waarin menig comedian werkloos toekeek, stelde Jeron zichzelf de vraag wat hij naast comedy zoal nog meer in z’n mars heeft. Van daaruit ontstond de voorstelling ‘Nieuwe Collega Gezocht M/V/X’, de zoektocht van Jeron naar een nieuwe uitdaging in tijden van corona maar vooral een humoristische en interactieve ‘roast’ van elke afdeling binnen een bedrijf.

Wie gaat er onmiddellijk op zoek op social media van zodra ze horen dat er een nieuwe collega op komst is? En zoeken mannen dan naar andere foto’s dan hun vrouwelijke collega’s? Misschien kan Jeffrey van IT helpen. Die heeft zelf geen echt leven maar kan wel snel van iedereen ALLES te weten komen via zijn ict-tools. Hem moet je dus zeker te vriend houden…

Tijdens ‘Nieuwe collega gezocht M/V/X’ neemt Jeron de wondere wereld van HR onder de loep en houdt hij op een interactieve manier iedere afdeling binnen jouw bedrijf een lachspiegel voor.

Duurtijd: 50 tot 60 minuten.
Te voorzien door organisatie: Light & sound

Jeron Dewulf kan naast z’n ‘Nieuwe Collega Gezocht M/V/X’-voorstelling ook geboekt worden voor improvisatie comedysets en presentatieopdrachten (ook Engelstalig).

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie