Jan Jaap van der Wal

Jan Jaap op maat – Comedyvoorstelling

De Nederlandse stand-upcomedian Jan Jaap van der Wal staat al ruim 2 decennia op de planken. In Vlaanderen raakte hij vooral bekend door zijn televisiewerk. Hij is onder meer vaste waarde als jurylid van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’, was ook jarenlang host van ‘De Ideale Wereld’. In 2023 startte Jan Jaap zijn eigen latenightshow ‘Jan Jaap op Zondag’ waarin hij samen met zijn nieuwsteam een satirische terugblik geeft op de afgelopen nieuwsweek.

Jan Jaap kan geboekt worden voor een gepersonaliseerde set die volledig past binnen het kader van jouw event. Met z’n nuchtere Hollandse blik bekijkt en becommentarieert Jan Jaap graag een onderwerp of thema naar keuze. Verfrissend en verhelderend. Neem daar nog eens de ongedwongen vertelstijl en zijn fijn gevoel voor timing bij en je weet dat jouw evenement gegarandeerd een succes wordt.

Duurtijd: Uitwerking samen met de organisatie
Te voorzien door organisatie: Light & sound


GEEN STEM – Comedyvoorstelling

Sinds 2022 is Jan Jaap van der Wal een officiële inwoner van ons land. Met een rijksregisternummer en al. Helaas komen de verkiezingen van 2024 net te vroeg voor hem om officieel te mogen stemmen.
Maar dat betekent niet dat hij geen ongevraagd stemadvies mag uitbrengen.

Van der Wal heeft zich in zowel de TV-programma’s ‘De Ideale Wereld’ en ‘Jan Jaap op Zondag’ alsook in zijn zaalshows in Vlaanderen jarenlang een politiek geïnteresseerd en geëngageerd comedian getoond.

Daarom brengt hij in het voorjaar van 2024 in aanloop naar de verkiezingen op 9 juni een heuse verkiezingsconference naar de theaters onder de titel: GEEN STEM
Zoals u van hem gewend bent neemt hij GEEN blad voor de mond, heeft hij GEEN genade, maar hij belooft ook plechtig dat het GEEN al te serieuze avond zal worden.
En daarbij heeft hij GEEN stem, dus het zal ook verder GEEN consequenties hebben voor het politieke landschap na de verkiezingen.

Kortom GEEN reden om niet op te komen voor deze verkiezingsconference in uw bedrijf.

Speelperiode: Tot oktober 2024
Duurtijd: 40 tot 65 minuten
Te voorzien door organisatie: Light & sound

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie