Javier Guzman DONE

(4.3/5)
koop tickets Schrijf een review

Ga-Bie-Jer 

Javier Guzman wil zich even voorstellen. Netjes en keurig, zoals het hoort. Misschien kent u hem al van zeven avondvullende voorstellingen, vijf Sinterklaasconferences en een Oudejaarsconference … Maar durft u te zeggen of u hem echt kent? En hoe spreek je zijn naam eigenlijk uit? In de voorstelling Ga-Bie-Jer stelt Javier zich opnieuw voor.

Hij laat zien dat hij eigenlijk beleefd en goed gemanierd is. Dat hij echt wel zijn woede kan beheersen. Dat in een tijd van spanningen, angst en een hoop geschreeuw, hij juist de koelte weet te bewaren. Dat hij nou eindelijk VERDOMME EEN KEER RUSTIG BLIJFT.

In Ga-Bie-Jer gaat hij niet om zomaar schreeuwen. Javier zal genuanceerd blijven en verhelderend de problemen duiden. Laten we beginnen bij het begin. Ga-Bie-Jer. Zo spreek je het uit.

Over Javier Guzman
Guzman’s cabaret wordt in het algemeen sterk gevormd door zijn persoonlijke ervaringen. Af en toe dus wat zwaarder geladen, als hij zoals in ‘Delirium’ afrekent met zijn alcoholverleden. Hij is bovendien niet bang om maatschappelijk engagement aan te gaan tijdens zijn shows. Maar vergis je niet: hij brengt je sowieso ook heel hard aan het lachen. Met absurde zijsprongetjes in zijn verhaal, verrassend-hilarische inzichten en zijn strakke tempo. Kortom: een natuurtalent, dat niet anders kan dan op een podium staan.


De pers over Guzman’s vorige voorstellingen:
“Javier Guzman blijft een talent met een scherp randje.”
Theaterkrant.nl

“Guzman is los en pakt de zaal volledig in.”
Camedy.nl

Datum: 29 april 2017 20:15 - 21:45
Locatie: Arenberg Antwerpen
Prijs: €22 (incl. fees) Schrijf een review koop tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie