2015 – 2016

Sinterklaasconference “Lief & Laf” 

Voor het eerst en exclusief in Vlaanderen: Javier Guzman’s Eindejaarsconference. Guzman maakte in Nederland al meermaals furore met zijn vorige vier Sint-edities en na zes jaar radiostilte is het eindelijk tijd voor de wervelende vijfde. En de enige kans om er in België bij te zijn is op 7 januari 2016 in Stadsschouwburg Antwerpen.

De Nederlandse cabaretier zal er zijn kijk op 2015 geven in een eigenzinnige Sinterklaas- of eindejaarsconference. Maar vergis je niet: dit is geen op Nederland geïnspireerde voorstelling. Scherp van tong, hard, zacht, lief maar soms ook laf. Een wereld vol tegenstrijdigheden, misverstanden en onbegrip. Een jaar waarin geloof gevolgd wordt door ongeloof. En ongeloof wordt vervolgd door geloof. Het is niet de bedoeling dat we lief zijn door laf te zijn, of wel? Javier neemt op verfijnde wijze `t jaar door, grof? Welnee, hard lachen, jazeker! `t Mag!

Javier Guzmans stijl is doordrenkt van de Nederlandse rijke cabarettraditie. Hij staat erom gekend in zijn voorstellingen veel inspiratie te halen uit zijn soms turbulente leven, maar doet dat steeds op een manier die het midden houdt tussen de zaal helemaal stil krijgen en uitbundig doen lachen. Guzman weet het kleinere persoonlijke verhaal steeds te overstijgen, onder andere met zijn meer dan fijne woordspelingen. En dat zal tijdens deze Eindejaarsconference niet anders zijn.

Hier vind je onze 7 redenen om zijn Sinterklaasconference te komen bekijken.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie