Robrecht Vanden Thoren

Facebook Plaats mij op wachtlijst uitverkocht

Het Derde Oog

Robrecht scheldt ineens zomaar iemand uit in de supermarkt.
Hij schrikt. Dit is niet wie hij is.
Halsoverkop vertrekt hij naar het jaarlijkse familiefeest. Wanneer hij daar aankomt, kan hij maar net een paniekaanval onderdrukken. Wat is er met hem aan de hand?

Een recente gebeurtenis heeft Robrechts leven helemaal overhoop gesmeten en dwingt hem om naar binnen te kijken. Hij voelt zich mijlenver van iedereen verwijderd. Op zoek naar vaste grond, graaft Robrecht in zijn verleden.

Regie door Martijn Bouwman.

“Het Derde Oog is in de eerste plaats een knap opgebouwd verhaal, waarin de acteur-cabaretier nooit meer dan een blik nodig heeft om van kolder naar rouw te wippen.”
– De Morgen

“Echt ne topkeirel.” – Nonkel Tony ★★★★★

Robrecht Vanden Thoren is een Belgische acteur die studeerde in Eindhoven aan de academie voor drama. In het theater kennen we hem voornamelijk van Compagnie Cecilia (regie Arne Sierens) en Het KIP. De meeste mensen kennen hem echter van de één reeks ‘Tom & Harry’, ‘Flikken’, ‘Torpedo’, Wat als’ en van zijn vertolking in de veel bekroonde film ‘Hasta la vista’ waarvoor hij op het internationaal filmfestival van Cinoche (Quebec) de prijs van beste acteur in de wacht sleepte.

Datum: 8 maart 2024 20:00 - 21:30
Locatie: 252 CC | Ekeren
Prijs: € 16 uitverkocht

 

Plaats mij op de wachtlijst voor dit event

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie