Hans Teeuwen | Gentse Feesten

Facebook Plaats mij op wachtlijst uitverkocht
Omwille van productionele redenen wordt deze show verplaatst van 9 maart 2022 naar 23 juli 2022. Tickets blijven geldig op de nieuwe datum. Alle ticketkopers worden gecontacteerd door Tele Ticket Service (de oorspronkelijke datum voor deze voorstelling was 25 juli 2020).

Nou Lekker Dan

De nieuwe show van Hans Teeuwen geeft een verontrustende inkijk in zijn geest. Nat vlees, likes, liefde, medium Gonnie, kunst, cultuur, inclusiviteit, diversiteit, bistro’s en gedupeerde vrijwilligers komen allemaal aan bod. Het voelt allemaal niet zo goed, maar het is wel grappig en daar komen de mensen toch op af. Dus er is geen reden om te veranderen, wat eigenlijk wel diep en triest is voor de directe omgeving van Hans Teeuwen. Maar de betalende toeschouwer komt er weer eens het beste vanaf. Nou lekker dan.

Opgelet: Capitole Gent vraagt een extra fee van € 2,00 per ticket verkocht aan de balie. Zowel vooraf als op de showavond zelf.

Datum: 23 juli 2022 20:30 - 22:00
Locatie: Capitole Gent
Prijs: € 39 (incl. fees) uitverkocht

 

Plaats mij op de wachtlijst voor dit event

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie