Gentse Feesten: Rookie Comedy

Facebook koop tickets

Eindelijk: een comedyvoorstelling voor kinderen van 10-14 jaar én hun (groot)ouders!

Peter mag een weekendje babysitten op de tieners van een goede vriend. Als jonge dertiger heeft hij er alle vertrouwen in dat hij snel goed zal scoren bij Lieke en Daan. Maar al snel ontdekt hij dat hun leefwereld mijlenver staat van de zijne en dat hij absoluut niet mee is met Fortnite, Tik-Tok, sms-afkortingen of Instagramwaardige outfits… Toch geeft Peter niet op en probeert hij op zijn geheel eigen manier connectie te maken met de twee tieners.

Rookie Comedy brengt de allereerste comedyvoorstelling ooit voor elk gezin met tieners (tot 14 jaar). Doorspekt met humor uit zeer herkenbare situaties voor jong én oud, afgewisseld met grappige liedjes zoals de hit “Ik mag zijn zusje niet meer slaan” en de opvolger “Ik mag mijn broertje niet meer bijten”.

Peter Hens is bekend van ‘Voor de Leeuwen’ en heeft al jarenlang (podium)ervaring opgedaan als (jongeren)entertainer. Volgens Gazet Van Antwerpen schuilt er een beetje Nonkel Bob in hem.

Vorig jaar nog in try-outvorm in een uitverkocht Foyertje, maar nu dus de real deal in de Balzaal van diezelfde Vooruit! Alle tieners, (groot)ouders, babysits, oudere broers en zussen, leerkrachten, nonkels en tantes, … die al kwamen kijken waren telkens laaiend enthousiast. Hoog tijd dus om zelf het geheim achter Rookie Comedy te komen ontdekken!

Datum: 24 juli 2019 14:00 - 15:00
Locatie: Balzaal Vooruit Gent
Prijs: €12,00 (incl. fees) koop tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie