Gentse Feesten: De Niet Zo Serieuze Sprookjes

Facebook koop tickets

De Niet Zo Serieuze Sprookjes
All Stars XXL Live tijdens de Gentse Feesten

De Niet Zo Serieuze Sprookjes Podcast zag enkele maanden geleden het levenslicht en sindsdien gaat het hard. De ene hitlijst na de andere wordt veroverd, en sinds enkele weken zijn er ook live opnames waarbij in een sfeervolle set-up telkens de leukste sprookjes aan elkaar geïmproviseerd worden.

Vaste gastheer is Jeron Dewulf, wereldkampioen improvisatie, die steevast alle hilarische verhalen in goede banen leidt.
Eerste lading namen: sprookjesprinses Saartje Vandendriessche, hofnar Rob Vanoudenhoven, grote boze wolf Arie Koomen (NL) en (nieuw!) cartoonist Lectrr.

Waar je wel nu al van op aan kan: hoe gek ook het verhaal, onze vertellers vinden sowieso een nog geschiftere moraal. Laat dan ook zeker jouw lach vereeuwigen tijdens de All Stars XXL Live editie! Een betere instap voor de feestnacht ga je niet vinden. Afspraak in de Balzaal van Kunstencentrum Vooruit Gent op woensdag 24 juli om 20:15u. 

Wat we ook al kunnen verklappen: deze afleveringen zullen ook live worden getekend door Jakob Verstichel. Van een multimediaspektakel gesproken!

De ideale voorbereiding in afwachting van deze #DNZSS All Stars XXL Live?
Alle andere afleveringen bingeluisteren natuurlijk!
Dat kan via: https://www.livecomedy.be/de-niet-zo-serieuze-sprookjes/

Datum: 24 juli 2019 20:15 - 22:30
Locatie: Balzaal Vooruit Gent
Prijs: €10,00 (incl. fees) koop tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie