Alex Agnew & Soundos | Matinee

Facebook Plaats mij op wachtlijst uitverkocht

Alex Agnew & Soundos

Maak je klaar voor een dubbele atoombomontploffing waar de oerknal bij verbleekt. Alex Agnew en Soundos El Ahmadi, de twee luidste comedians van de Lage Landen, spelen eenmalig samen een show. Met een bek grover dan schuurpapier en het hart op de tong, weten ze iedereen omver te blazen met hun spervuur aan scherpe grappen. Wat mag je verwachten? Wordt het een mix van bestaand en nieuw materiaal? We weten het niet. Zelfs Soundos en Alex weten het niet. Maar één ding kunnen we al vertellen: deze orkanen van humor zullen tot ver buiten het theater te horen zijn.

Na hun gezamenlijke deelname aan De Slimste Mens ter Wereld kwam ontelbaar vaak die ene vraag: “Wanneer treden jullie een keer samen op?” Dat antwoord kennen we nu. Samen wisten ze Erik Van Looy en de jury helemaal het zwijgen op te leggen, en slaagden ze erin viraal te gaan op sociale media met de hilarische fragmenten die uit de quiz voortvloeiden. Soundos El Ahmadi was tot haar deelname aan De Slimste Mens ter Wereld in 2023 zo goed als onbekend buiten Nederland, maar ondertussen staan meer dan 20 uitverkochte zalen overal in Vlaanderen op de planning met haar door publiek en pers zeer gewaardeerde solo ‘Comeback Kid’. Ze is de eerste Nederlandse comedienne met een eigen Netflix-special. Alex Agnew tourt als King of Comedy al jaren in België en Nederland en wist het Sportpaleis al talloze keren moeiteloos te vullen. In een exclusieve show op het podium van OLT Rivierenhof bundelen Soundos en Alex hun comedypower.


Mis ook de soloshows van Soundos niet. Ontdek hier de speellijst.

Datum: 16 juni 2024 14:30 - 16:00
Locatie: OLT Rivierenhof Antwerpen
Prijs: € 39,00 (incl. fees) uitverkocht

 

Plaats mij op de wachtlijst voor dit event

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie