Annemie Struyf & Soetkin Baptist

Dromen uit het Hoge Noorden

In het Hoge Noorden hebben ze elkaar ontmoet. Soetkin maakt er muziek. Annemie schrijft er een boek. Ook samen vertellen ze een verhaal. Over het Hoge Noorden. Over vallen en opstaan. Over diep ademhalen en verder gaan. Over hoop en verlangen. Over dromen en durven dromen.

In Noorwegen begint journaliste en reportagemaker Annemie Struyf te schrijven aan haar nieuwe boek. Ze wil de lessen die ze de voorbije jaren in haar persoonlijk en professioneel leven heeft geleerd, doorgeven aan andere dromers. Want dromen zijn kostbaar en moeten gekoesterd worden, zeker in moeilijke tijden.

Achter de piano met uitzicht op een Noors landschap begon Soetkin Baptist te dromen en te schrijven. De drang om te creëren is groot en weerklinkt over de fjorden. Soetkin zoekt de grens op tussen kwetsbaarheid, speelsheid en vocale virtuositeit. In deze bizarre tijden ontstaat haar wonderlijke repertoire dat ontroert, inspireert en verbindt.

Hun wegen kruisen elkaar bij het maken van de reportagereeks ‘Het Hoge Noorden’ voor VRT 1. Uit deze bijzondere ontmoeting ontstaat een ontroerend en kwetsbaar verhaal, in woord en muziek. Annemie droomt en vertelt, Soetkin zingt en speelt.

SPEELDATA
14 jan – 26 jan 2025
17 – 30 maart 2025

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie