Piet Kusters

Mentalisme

Ben je op zoek naar een origineel en verfrissend intermezzo op jouw personeelsfeest, netwerkevent of congres? Maak dan kennis met mentalist Piet Kusters. Wat vond je van zijn verschijning bij ‘Belgium’s Got Talent’, Studio Brussel of ‘Iedereen Beroemd’? Met zijn charismatisch enthousiasme en humor neemt hij je mee in een verhaal vol gedachten lezen, beïnvloeden en voorspellen. Geen blabla, afgesproken spel of egotripperij.

De maskers vallen even af. Je wordt uit jouw comfortzone gehaald en krijgt er bakken vol nieuwe energie voor in de plaats. Het ontwapenende optreden van deze sympathieke Limburger zal je nog lang bijblijven!


Centrale podiumshow

Bij de centrale show wordt het publiek tegelijkertijd op interactieve wijze meegenomen in de wondere wereld van het mentalisme. Stoelen worden naast elkaar geplaatst (zonder tafels). Eens de show van start gaat, blijft de setting van groot belang: het publiek richt de volledige aandacht naar de voorstelling.

Duurtijd: 45 tot 60 minuten


Avondvullende theatershow

Na een succesvolle reeks van Piets eerste avondvullende theatershow ‘Mentalist’ kan deze nu ook geboekt worden door bedrijven! Laat je meeslepen voor een avond voor illusies en misleiding.

Duurtijd: 80 minuten


Walk around

Is er op je evenement geen podiumruimte voor een show? Dan is een walk around de beste optie. Tijdens deze act vermaakt Piet de gasten van tafel tot tafel om iedereen up-close te laten genieten van het mentalisme. De focus ligt op het creëren van een krachtige band tussen de aanwezigen in een intieme sfeer.

Duurtijd: 2 tot 4 uur
Nota: ook mogelijk in teamverband met collectief Mentalista


Online show (uniek!)

Piet is er met deze digitale voorstelling in geslaagd om de beperkingen van online entertainment te doorbreken. Deze interactieve show is een meer dan waardig alternatief voor een comedyshow en is niet plaatsgebonden. Het hele team in binnen- en buitenland kan deze volgen en kan ook in het Engels geboekt worden. Kortom, een intiem en motiverend moment voor het hele team!

Duurtijd: 45 minuten

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie