Joe Eagan

Comedyvoorstelling

Joe Eagan is een Canadese stand-upcomedian die sinds 2000 in de buurt van Kopenhagen woont en in meer dan 25 landen over de hele wereld heeft opgetreden met zijn unieke mix van traditionele stand-upcomedy en slideshowcomedy.

Joe mixt foto’s, muziek en stand-upcomedy tot een show die tussen de 25 en 40 minuten kan duren. Deze voorstelling is perfect geschikt voor internationale bedrijven en groepen, aangezien deze wordt aangepast op basis van wie er in het publiek zit en alle nationaliteiten omvat die op jouw evenement vertegenwoordigd zijn. Hij vermaakt menigten met zijn unieke kijk op het leven als Canadees in Europa, stereotypen over verschillende nationaliteiten, cultuurconflicten en tal van andere leuke dingen – een ahornsiroopmix van observatiehumor die je niet wilt missen!

Deze voorstelling kan ingepland worden op elk type evenement – van bedrijfsevenementen/diners met honderden mensen tot kleinere bijeenkomsten, kick-offs, conferenties, bruiloften en privéfeesten. Joe reist vlot vanuit Kopenhagen naar jouw evenement.

Joe heeft reeds opgetreden op talloze evenementen in Scandinavië, Duitsland, de Benelux en de rest van Europa en heeft bedrijven als Microsoft, IKEA, Sony Ericsson, Airbus en meer vermaakt. Joe is een echte internationale komiek en geweldige entertainmentkeuze voor je volgende evenement.

Duurtijd: 25 tot 40 minuten
Te voorzien door organisatie: projectie, light & sound
Deze voorstelling is Engelstalig.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie