Jan Van Looveren & Dirk Cassiers

RATPAK – Een avondje sans gêne (muziek & comedy)

RATPAK is het nieuwe, muzikale project van Dirk Cassiers en Jan Van Looveren. Het katapulteert ons terug naar de Fifties en Sixties toen Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr. zich zondig maakten aan onbegrensd muzikaal vertier in hun geliefkoosde Las Vegas. Ze stonden erom bekend tot ‘s morgensvroeg whisky te drinken en dikke sigaren te roken, te grappen en te grollen en er vooral niets om te geven wat anderen over hen dachten.

Het trio werd vergeleken met een “pack of rats” en de naam The Rat Pack was geboren. Dat inspireerde Jan en Dirk om hun nieuwe project RATPAK te noemen. Dirk en Jan kennen elkaar van bij het Antwerps collectief ‘De Grungblavers’ en kruipen nu in smoking en in de huid van respectievelijk Frank Sinatra en Dean Martin. Hun evergreens uit de jaren vijftig en zestig brengen ze met evenveel charme én goede stem waarmee hun rolmodellen ook gezegend waren.

Muzikaal brengen Jan en Dirk een verrassende mix van muziek met de originele standards en crooners zoals ‘Fly me to the moon’, ‘I’ve got you under my skin’ en ‘The Lady is a tramp’ gecombineerd met enkele verrassende hedendaagse popsongs die ze voor de gelegenheid in een nieuw, jazzy jasje hebben gestoken.

RATPAK staat garant voor een avondje sans gêne met meerstemmig gezang overgoten met een sausje van humor.

Duurtijd: 90 minuten
Onder begeleiding van 4 muzikanten (jazz-combo)
Te voorzien door organisatie: Light & sound

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie