Zoe Bizoe

Facebook koop tickets
Omwille van de uitbraak van het coronavirus werd deze show verplaatst van 4 juni 2020 naar 10 oktober 2020. Deze voorstelling vindt nu plaats in Vooruit Gent en niet meer in NTGent. Tickets blijven geldig op de nieuwe datum. Alle ticketkopers worden gecontacteerd via mail.

Tickets voor dit evenement zijn binnenkort opnieuw te koop.

Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is. Zo ook Zoe Bizoe, al is niet meteen duidelijk wat voor vogel ze eigenlijk is. Een stuntelige flamingo met lange benen? Een kip zonder kop? Of een diva met pauwenstreken? Eén ding is zeker: Zoe geeft zich helemaal bloot. Letterlijk en figuurlijk. In een nooit geziene combinatie van comedy en burlesque stript ze zichzelf verbaal tot in haar hart en teaset ze het publiek met uitdagende choreografie. Hoe minder ze om het lijf heeft, hoe meer ze haar ware veren laat zien: die van de paradijsvogel, geboren om te verleiden met haar passionele paringsdans.

Zoe Bizoe mixt humor en sensualiteit tot een unieke cocktail. En ze voert u maar wat graag dronken.

Tekst & spel: Zoe Blyau
Regie: Han Coucke
Coaching Dans: Sam Louwyck
Kostuum: Dorien (Dotje) Demuynck
Productie & management: BB – Bram Bostyn

www.zoebizoe.be
www.zoebizoe.com

 

Datum: 10 oktober 2020 20:00 - 21:30
Locatie: Vooruit Gent
Prijs: € 19 (incl. fees) koop tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie