Yevgueni

Facebook koop tickets

Theatertour ‘Tijd is alles’

Vraag ons niet waarom, maar wat ons de laatste tijd nogal vaak bezig houdt is … tijd. Tijd is altijd en overal, maar ook – en vooral – steeds vaker te kort.

Tijd om – eindelijk – vader te worden bijvoorbeeld. En de verloren tijd die daaraan voorafging toen dat niet meteen wilde lukken. De tijd dus om aan je grootste avontuur ooit te beginnen. Maar dan wel net op het moment dat de tijd ergens in je achterhoofd al zachtjes begint af te tellen. En hoog tijd voor de wereld, de wereld waarin zij zal opgroeien. Maar meer dan ooit ook tijd voor twijfels of zij die het verschil kunnen maken de juiste kant op kijken. En of wij naar de juiste mensen kijken om – op tijd – het verschil te maken …

Een overdaad aan thema’s en emoties die vreemd genoeg eerst voor een blokkade zorgden in het hoofd van songschrijver Klaas Delrue. Maar die vervolgens een stortvloed aan inspiratie opleverden, en bijgevolg veel stof voor de meest persoonlijke en actuele Yevgueni-voorstelling tot nu toe.

Wie Yevgueni als theater-fenomeen kent, weet dat het geen filosofische praatbarak wordt. Integendeel, een verrassende achtbaanrit met vertragende momenten bergop en steile afdalingen op topsnelheid. Van ingetogen, akoestische pareltjes tot rock ’n roll. Want Yevgueni blijft bovenal de koning van de hoop en – waar nodig – troost. Niet te missen dus. Tijd is alles, maar dit wordt weer twee uur pure winst!

 

‘Hartverwarmend, oerdegelijk concert’ – De Standaard (****)

 

Klaas Delrue: zang, akoestische gitaar

Geert Noppe: toetsen, zang

Maarten Van Mieghem: bas, akoestische gitaar, zang

Stef Vanstraelen: drums, percussie

Patrick Steenaerts: elektrische gitaar
Bezoek de website voor meer info: www.yevgueni.be

Datum: 27 oktober 2018 20:00 - 21:30
Locatie: Theaterzaal Vooruit
Prijs: €25,00 (incl. fees) koop tickets

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie